monahr مدیر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 432 عنوان حاملگی | مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 58 پست من هرکیو الان میبینم برای حامله شدن مشکل داره اطراف شما هم همینجوریه؟ 1404/11/02 | 17:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهادردنیا عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3698 به خاطر غذاهایی بی کیفیت و بی خاصیته مرغای هورمونی باعث کیست میشه دیگه
mohammadshahanm عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 2308 استرس اظطراب حرص وجوش ترس کمبودغذاهای باکیفیت وخوب خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
miss_mk عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 6783 نه برعکس هرکی دورمه زرتی ناخواسته باردارشده بجز منتنن اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
sanaz5538 عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 508 بله متاسفانه بخاطر سبک زندگی و تغذیه است که باعث کیست و تنبلی تخمدان میشه
haha2222 عضویت: 1404/02/30 تعداد پست: 1609 اونا از ۱۵سالگی بجه میارن تا لب گورربطی ب ژن نداره.ایرانی تازه ۳۰ سالگی میخواد اقدام کنه واقعا درک نمیکنم کسایی که دستشون تنگه باردار میشن اما اونایی ک وضع خوبن نمیشن یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره
monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 432 من مجردم تنبلی دارم چه کنم حواست خیلی باشه همش چکاپ کن که خدای نکرده بعد ازدواج مشکلی پیش نیاد
گلاریسس عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8763 فک نکنم برای اون باشه بنظرم بخاطر سبک زندگی باشه اکثرا تنبلی دارن اخه اگر دهه شصتی ها رو میگی یادت باشه سال ۸۰ ۸۱ یه دوره واکسن سرخجه زدن به همه نوجوان و جوانها بعد ش هم دیگه نزدن ، سرخجه که ریشه کن نشدبه نظرم اون ..... من توی دوستای دهه شصتی شاید ۴۰ درصد ناباروری میبینم
monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 432 نه برعکس هرکی دورمه زرتی ناخواسته باردارشده بجز منتنن از من فقط اونایی که اصلا جلوگیری نداشتن زرتی حامله شدن من سه سال جلوگیری داشتم
گلاریسس عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 8763 بله متاسفانه بخاطر سبک زندگی و تغذیه است که باعث کیست و تنبلی تخمدان میشه بیشتر ساکنین شهرهای بزرگ تنبلی دارن ..
mahakiiii عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 4305 واقعا درک نمیکنم کسایی که دستشون تنگه باردار میشن اما اونایی ک وضع خوبن نمیشن هر دو سمت نادان هستن..چ اونا ک فقیرن و میارنچ اونا ک متوسط یا خوبن ولی نمیارن..ایرانی کلن ادعاش بالا رفاه میخواد صفر تا صد بچه آماده باشه مگه خودمون چجورربزرگ شدیم ک حالا توهم فانتزی داریم واسه بچه هامون
theysayflower عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2112 حواست خیلی باشه همش چکاپ کن که خدای نکرده بعد ازدواج مشکلی پیش نیاد والا قرص دوفاستون داد بهم دکتر خوردم چند وقت بعد رفتم سونو گفت چون قرص مصرف کردی انگار چیزی مشخص نیست من پلی کیستیکم گفت بخاطر قرص مشخص نیست چتد وقت قرص رو قطع کن ببین پریود میشی عادی یا نه که بدون قرص نشدم
narsa_81 عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 1424 من مجردم تنبلی دارم چه کنم عزیزم میشه بگین علائمش چیه و چطور متوجه شدی؟
monahr مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 432 واقعا درک نمیکنم کسایی که دستشون تنگه باردار میشن اما اونایی ک وضع خوبن نمیشن وای دقیقا اینم هستمن گفتم خونه و ماشین خوب بخرم بعد باردار بشمبه بدبختی حامله شدمولی اونایی که بیخیال بودن خونه مادرشوهرشون زندگی میکردن زرتی حامله شدن
_دلبر_ناب_دلم_ عضویت: 1404/08/13 تعداد پست: 205 من مجردم تنبلی دارم چه کنم ورزش کن پیاده روی اینا شیرینیجات غذای کارخونه ای روغن رب محصولات سوپر مارکتی فریزری و فست فود خیار گوجه لبنیات کلن بزا کنار چیزای دیگه جایگزین کن مدامم سعی کن چیزای گرم بخوری دمنوش فلان تا شیش ماه این روندو ادامه بده حتی اگ خوبم نشی از بدتر شدنش جلو گیری میشه «خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷