2777
2789

تو نت بزن  به سبک پسران کریم  خیلییییییییی خوشمزه است

پسران کریم  رستوران تو مشهد که  چلو گوشت یا همون ماهیچه اش معروفه  

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهیچه گوسفند گوشتش کمه بدرد باقالی پلو نمی خوره ماهیچه گوساله بخر زود پز اصلا گوشتتو با پیاز و هویج و دارچین تفت بده اب اضافه کن چند تا هم برگ بو بنداز اخرای کار اگه رب دوس داری بزن در ضمن نمک بعد از تفت شدن بزن در اخر برگ بو رو حتما بردار نوش جان

ماهیچه پشت پا یا دست گوسفنده

باید بشورین پوستشو بگیرین بعد با پیاز و سیر و زرد چوبه سرخ کنین و اب به اندازه ای که روشون رو بگیره بریزین و بزارین بپزه معمولا یک ساعته تو قابلمه میپزه بعدم یک ربع اخر زعفران حل شده و کمی تلف حل شده بهش اضافه کنین 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
اره درسته ،واقعا خوشمزه درست میکنه

خیلیییی واقعا عالیه  من به همون سبک  گوشت  گاو منجمد  رو درست کردم  عالی بود  فکر کن  گوسفندی باشه دیگه  چه شود

بی زحمت برای حاجت دلم صلوات مهمونم کنید      

زودپز هم میشه. ولی تو قابلمه بذار. اول سرخش کن. بعد یه عالمه پیاز خلالی رو طلایی کن یه حبه سیر رو هم ریز کن توش. نمک و کمی زردچوبه و دارچین هم بزن ماهیچه های سرخ شده رو بذار روشون و فقط یک لیوان آب جوش اضافه کن. زیرش رو کم کم کن تا با همون یک لیوان بپزه. آب سرد نریز گوشت سفت میشه. بعضیا رب هم میزنن من دوست ندارم به جاش یک قاشق زعفرون آب شده میریزم. 

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#

من تو زودپز ميپزم، پيازو يكم سرخ ميكنم  زردچوبه ميزنم   طلايي كه شد دو طرف ماهيچه ها رو  يكم سرخ ميكنم در حدي كه رنگش عوض بشه قشنگ، بعد با يه تيكه چوب دارچين و چندتادونه برگ بو و آب ميذارم دو،سه ساعت بپزه عااااااالي ميشه، آخراشم در زودپزو باز كن نمك بزن

حيوانم آرزوست 😞😞😞
تو قابلمه ؟چند ساعت بپزه تو زودپز نميشه يني؟

تو زودپز باید زود برداری له نشه ، تو قابلمه بهتره ،ابش لعاب میندازه خوشمزه میشه ، رو شعله متوسط ۴۵ دقیقه ای پخته اس، تو زود پز نزاشتم تا حالا

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
تو زود پز چطور؟

تو زود پزم خوبه چهل و پنج دقیقه طول میکشه البته اگر ماهیچه تازه باشه 

ولی تو قابلمه خوشمزه تر میشه 

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید