ماهیچه گوسفند گوشتش کمه بدرد باقالی پلو نمی خوره ماهیچه گوساله بخر زود پز اصلا گوشتتو با پیاز و هویج و دارچین تفت بده اب اضافه کن چند تا هم برگ بو بنداز اخرای کار اگه رب دوس داری بزن در ضمن نمک بعد از تفت شدن بزن در اخر برگ بو رو حتما بردار نوش جان
باید بشورین پوستشو بگیرین بعد با پیاز و سیر و زرد چوبه سرخ کنین و اب به اندازه ای که روشون رو بگیره بریزین و بزارین بپزه معمولا یک ساعته تو قابلمه میپزه بعدم یک ربع اخر زعفران حل شده و کمی تلف حل شده بهش اضافه کنین
با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
زودپز هم میشه. ولی تو قابلمه بذار. اول سرخش کن. بعد یه عالمه پیاز خلالی رو طلایی کن یه حبه سیر رو هم ریز کن توش. نمک و کمی زردچوبه و دارچین هم بزن ماهیچه های سرخ شده رو بذار روشون و فقط یک لیوان آب جوش اضافه کن. زیرش رو کم کم کن تا با همون یک لیوان بپزه. آب سرد نریز گوشت سفت میشه. بعضیا رب هم میزنن من دوست ندارم به جاش یک قاشق زعفرون آب شده میریزم.
هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
من تو زودپز ميپزم، پيازو يكم سرخ ميكنم زردچوبه ميزنم طلايي كه شد دو طرف ماهيچه ها رو يكم سرخ ميكنم در حدي كه رنگش عوض بشه قشنگ، بعد با يه تيكه چوب دارچين و چندتادونه برگ بو و آب ميذارم دو،سه ساعت بپزه عااااااالي ميشه، آخراشم در زودپزو باز كن نمك بزن