من امسال رشته پرستاری قبول شدم ، ولی علاقه ی چندانی بهش ندارم چون زود رنج و احساساتی م میگن تو اردیبهشت با کارنامه سبز محرمانه میشه به یه رشته دیگه تغییرش داد مثل علوم آز یا رادیولوژی به نظر شما من با اون ت شخصیتی میتونم پرستار شم که همینو ادامه بدم ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما ورودی امسال هستین؟میتونین اردیبهشت برین آموزش دانشگاه و اون کد رشته مد نظرتون رو بگید و اونا نگا ...
عزیزم کارنامه سبر محرمانه فرقش با اون کارنامه سبزی که اول دادند چی هست؟ چون اون کارنامه سبز اولی فقط از الویت شماره یک تا الویتی قبول شده بودی رو زده بود و الویت های پایین تر قبولی رو نزده بود، این کارنامه سبز محرمانه اردیبهست برای الویت های پایین تر از قبولی هست؟
عزیزم کارنامه سبر محرمانه فرقش با اون کارنامه سبزی که اول دادند چی هست؟ چون اون کارنامه سبز اولی فقط ...
سلام اینو که تو مای سنجش نمیبینی این کارنامه محرمانه رو به دانشگاه مبدا میفرستن و شما فقط کد رشته مد نظرتون حتی اون کد رشته هایی که تو انتخاب رشته تون هم نبوده رو به آموزش میدین اونا نگاه میکنن ببینن اگه آورده باشی به دانشگاه درخواست میدن
مرسی از راهنماییتون، یعنی کسی میتونه با کارنامه سبز از پرستاری بره پزشکی بنظرتون؟
منظورم برای کسی هست که تو انتخاب رشته ش پزشکی ها رو زده و نیاورده، میتونه بره از پرستاری به پزشکی؟ و اینکه فکر نمیکنم کد رشته ایی که نزدیم رو اجازه بدن درخواست بدیم