2777
2789
عنوان

پرستاری

823 بازدید | 78 پست

من امسال رشته پرستاری قبول شدم ، ولی علاقه ی چندانی بهش ندارم چون زود رنج و احساساتی م میگن تو اردیبهشت با کارنامه سبز محرمانه میشه به یه رشته دیگه تغییرش داد مثل علوم آز یا رادیولوژی به نظر شما من با اون ت شخصیتی میتونم پرستار شم که همینو ادامه بدم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظر من کارشناسی رادیولوژی برات بهتره....از پرستاری سبکتره،هم کارش هم درساش...

علوم از درساش سنگینه و زمان ما بازار کار خوبی نداشت...و من یادمه حقوق طرحیشون از بقیه پیراپزشکیا کمتر بود...با اینکه درساش واقعا سخته...

رادیو هم کارورزیای سبک داشت هم بازار بهتری...

پرستاری هم که اگه روحیه نداشته باشی هم درساش سخته و هم کارش سخته

بنظر من کارشناسی رادیولوژی برات بهتره....از پرستاری سبکتره،هم کارش هم درساش...علوم از درساش سنگینه و ...

بین این رشتها من خودم پرستاری رو بیشتر خوشم میاد،چون واقعا باسوادن..مخصوصا وقتی چندسالی کارهم کرده باشن حتی تشخیص های درستی هم میدن...

چطور میشه کارنامه سبز گرفت عزیزم؟

شما ورودی امسال هستین؟

میتونین اردیبهشت برین آموزش دانشگاه و اون کد رشته مد نظرتون رو بگید و اونا نگاه کنن اگه نمره قبولی آورده باشین به دانشگاه ها درخواست میدین از طریق سایت مرداد جواب درخواست میاد

عادت میکنی

ولی من احساساتی م و اینکه میگن شیفتاش سنگینه منم با نظر مشاور و بازار کار خوب این رشته رو تو اولویت گذاشتم خدا کنه رادیو آورده باشم و بعدشم با درخواستم موافقت شه