2777
2789
عنوان

خواستگاری

109 بازدید | 7 پست

سلام وقت بخیر

فرض کنید پسری از نظر اخلاق، ادب و شخصیت مشکلی نداشته باشه ، شغل و درآمد خوبی داشته باشه و ماشین معمولی هم دارد، ولی خونه از خودش نداره خانوادش هم وضعیت مالی بالایی ندارن و حمایت مالی چندانی نمیتونن بکنن.

به نظر شما این موضوع چقدر میتونه جواب خواستگاری رو به طرف منفی بکشونه یا حتی باعث ردش بشه؟

احتمالش کم هست.

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهه

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی

بستگی به دختر و حقوق پسر داره

بعضی دخترا اگر ببینن طرف پول رهن و اجاره داره حتی با تورم هم به زندگیشون اسیبی وارد نمیشه میپذیرن

فعلا بهتره پسر هرچی درمیاره تبدیل کنه به طلا

بعد طلا بفروشه چند دونگ مسکن بگیره برای خودش دراینده