2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 78 پست
ولی پرستاری خیلی قشنگه که بازم اگر حس میکنی بهش علاقه نداری و اعصاب خورد کنه به نظرم نرو سمتش چون با ...

سلام عزیزم اگه رتبه یه رشته رو آورده باشیم با تغییر رشته راحت موافقت میکنن؟

ولی پرستاری خیلی قشنگه که بازم اگر حس میکنی بهش علاقه نداری و اعصاب خورد کنه به نظرم نرو سمتش چون با ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ورودی امسال هستین؟میتونین اردیبهشت برین آموزش دانشگاه و اون کد رشته مد نظرتون رو بگید و اونا نگا ...

عزیزم کارنامه سبر محرمانه فرقش با اون کارنامه سبزی که اول دادند چی هست؟ چون اون کارنامه سبز اولی فقط از الویت شماره یک تا الویتی قبول شده بودی رو زده بود و الویت های پایین تر قبولی رو نزده بود، این کارنامه سبز محرمانه اردیبهست برای الویت های پایین تر از قبولی هست؟

عزیزم کارنامه سبر محرمانه فرقش با اون کارنامه سبزی که اول دادند چی هست؟ چون اون کارنامه سبز اولی فقط ...

سلام اینو که تو مای سنجش نمیبینی این کارنامه محرمانه رو به دانشگاه مبدا میفرستن و شما فقط کد رشته مد نظرتون حتی اون کد رشته هایی که تو انتخاب رشته تون هم نبوده رو به آموزش میدین اونا نگاه میکنن ببینن اگه آورده باشی به دانشگاه درخواست میدن

سلام اینو که تو مای سنجش نمیبینی این کارنامه محرمانه رو به دانشگاه مبدا میفرستن و شما فقط کد رشته مد ...

مرسی از راهنماییتون، یعنی کسی میتونه با کارنامه سبز از پرستاری بره پزشکی بنظرتون؟

مرسی از راهنماییتون، یعنی کسی میتونه با کارنامه سبز از پرستاری بره پزشکی بنظرتون؟

منظورم برای کسی هست که تو انتخاب رشته ش پزشکی ها رو زده و نیاورده، میتونه بره از پرستاری به پزشکی؟ و اینکه فکر نمیکنم کد رشته ایی که نزدیم رو اجازه بدن درخواست بدیم

منظورم برای کسی هست که تو انتخاب رشته ش پزشکی ها رو زده و نیاورده، میتونه بره از پرستاری به پزشکی؟ و ...

خب باید رتبه قبولی پزشکی رو آورده باشی که درخواست بدی به دانشگاه جدید ،شما میگی پزشکی نیاوردی دیگه چنین درخواستی نمیتونی بدی

انشالله که بشه من روزانه پرستاری هستم انشالله شهریه پرداز رادیو رو بیارم تا حالا دیدین تغییر رشته دا ...

همچین چیزی میشه بری شهریه پرداز یه رشته حتی اگه تو انتخاب هات نزده باشی

میتونیم صحبت کنیم در این باره؟! چون شرایط منم عین شماست منتهی من علوم از نیم سال دومم کل تاپیکاتون خ ...

تا حالا رفتی از آموزش دانشگاهتون در این باره سوال بپرسین؟

میخوای به چه رشته ای تغییر بدی؟