2777
2789
عنوان

در چه حالید

169 بازدید | 39 پست

من که بعد یه عالم کار دارم لوااشک میخورم جاتون خالی

و اینجا رو چک می کنم

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم از سرکار زیاد امدم دارم تخمه و پفک می خورم تو نی نی سایتم

ناهارم درست نخوردم

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

من امروز سرپا شدم

شام خوردم

یه عالمه درس دارم بخونم ولی حوصلم نمیشه

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
پف فیل میخورم

نوش جون

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

بچه مو خوابوندم. الآنم اینجام

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
سرما خوردم کل بدنم دردمیکنهدخترمم گرفته ولی اون سرحال تره هی میگه بیا باهام بازی کن😭

بگو یه بازی هست هر کس بیشتر بخوابه 50 تومن جایزش هست

میشه دعا کنید منم باردار بشم حس خوب مادر بودن رو تجربه کنم   از قدیم گفتن چاه مکن بحر کسی اول خودت دوم کسی
بدنم کوفته س نمیدونم چمه

سرما نخوردید ؟

من امروز سرپا شدم شام خوردم یه عالمه درس دارم بخونم ولی حوصلم نمیشه

برو بخون خب

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز