2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 39 پست
اولین باره دارم کنسرو قیمه تجربه می کنم اگه خوب بود که هر دفعه می گیرم نبودم که اولینو اخرین بار منه ...

منکه غذای کنسروی دوست ندارم امیدوارم به تو بچسبه تنهایی زندگی میکنی نه؟

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

منکه غذای کنسروی دوست ندارم امیدوارم به تو بچسبه تنهایی زندگی میکنی نه؟

من جزو اون دسته ادمایی هستم که خیلی خوش غذام همه نوع غذایی دوست دارم چون تو چالش زندگیم تجربه داشتم چه غربت چه تنهاییم عادت کردم

منتها غذای مامان پز که مادرم درست می کرد اصلا بهشته حرفی نمیشه زد ولی تنهایی مجبورم کرد کنار بیام با همه چیز

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جزو اون دسته ادمایی هستم که خیلی خوش غذام همه نوع غذایی دوست دارم چون تو چالش زندگیم تجربه داشتم ...

درسته آدم باید با شرایط کنار بیاد ....خدا حفظت کنه ....خوشحال شدم از همصحبتی باهات

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

درسته آدم باید با شرایط کنار بیاد ....خدا حفظت کنه ....خوشحال شدم از همصحبتی باهات

خدا حفظتون کنه

منم خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون

دلتون با صفا زندگیتون پر انرژی مثبت

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

سپاس

استدعا دارم

چه کلمه سختی بکار بردی ...😂😂😂

مشتی هستی ملوان کشتی هستی😂

نه در حد راننده ماشینم 😂

😂زنده باشین