منکه غذای کنسروی دوست ندارم امیدوارم به تو بچسبه تنهایی زندگی میکنی نه؟
من جزو اون دسته ادمایی هستم که خیلی خوش غذام همه نوع غذایی دوست دارم چون تو چالش زندگیم تجربه داشتم چه غربت چه تنهاییم عادت کردم
منتها غذای مامان پز که مادرم درست می کرد اصلا بهشته حرفی نمیشه زد ولی تنهایی مجبورم کرد کنار بیام با همه چیز
همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
درسته آدم باید با شرایط کنار بیاد ....خدا حفظت کنه ....خوشحال شدم از همصحبتی باهات
خدا حفظتون کنه
منم خوشحال شدم از هم صحبتی باهاتون
دلتون با صفا زندگیتون پر انرژی مثبت
همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻