2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 39 پست
سرما نخوردید ؟

خواهرم آنفولانزا داشت 12 روز گذشته البته ماسکم میزنه

خونمه نمیدونم خیلی نگرانم

بیشتر برا دخترم

آن شب فکر میکردم میمیرم و دیگر نمیتوانم در دنیا دوام بیاورم.اما شب های زیادی گذشت و هنوز زنده ام🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه ام تمیزه تمیزه پیتزا درست کردم به خانواده شام دادم ظرف هاشم شستم الان برق ها خاموشه همسر و بچه هام دارن فیلم میبینن منم جلو بخاری تو نی نی سایت میچرخم

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

سرما خوردم کل بدنم دردمیکنهدخترمم گرفته ولی اون سرحال تره هی میگه بیا باهام بازی کن😭

بگید برو اسباب بازی هاتو بچین ،

من میخوابم ۲ ساعت اگه بعدش خوب چیده باشی شام یه چیز خوب که دوست داری میخوریم😂

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

حسش نیست

امتحان داری

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

منم از سرکار زیاد امدم دارم تخمه و پفک می خورم تو نی نی سایتمناهارم درست نخوردم

ناهار نخورده پفک میخوری ... تو که انقدر خوب مارو نصیحت میکنی ...نصیحت مارو هم گوش کن ...پفک نخور بااااش 😂😂😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

بگید برو اسباب بازی هاتو بچین ،من میخوابم ۲ ساعت اگه بعدش خوب چیده باشی شام یه چیز خوب که دوست داری ...

متاسفانه چیزی ک دوست نداره غذا ست😂

انرژیش زیاده بزور کارتون باز کردم بلکه یکم دست از سرم برداره

امضام پاک شده یه روزم تعلیق شدم

دراز کشیدم گشنمم هس منتظرم مامان و بابام بیان شام درست کنم

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

خواهرم آنفولانزا داشت 12 روز گذشته البته ماسکم میزنه خونمه نمیدونم خیلی نگرانم بیشتر برا دخترم

انشاءالله چیزی نشده

متاسفانه چیزی ک دوست نداره غذا ست😂انرژیش زیاده بزور کارتون باز کردم بلکه یکم دست از سرم برداره

خدارو شکر

ناهار نخورده پفک میخوری ... تو که انقدر خوب مارو نصیحت میکنی ...نصیحت مارو هم گوش کن ...پفک نخور باا ...

واقعیتشو بهتون بگم

به والا ظهر جایی بودم یکی سرکار یکی تعارف کرد ناهار خوردی منم الکی گفتم اره خوردم😂 به زور بهم یه بشقاب برنج و قیمه و سالاد داد

جاتون خالی خیلی بهم چسبید امدنه یه کنسرو قیمه گرفتم همون غذارو برا شبم می خوام ردیف کنم برنجشو خودم درست کنم

خسته بودم دیگه الان پا میشم😂

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

واقعیتشو بهتون بگمبه والا ظهر جایی بودم یکی سرکار یکی تعارف کرد ناهار خوردی منم الکی گفتم اره خوردم� ...

تو که ظهر قیمه خوردی واسه شام تنوع میدادی .....😂ولی نووووش جونت

تو که ظهر قیمه خوردی واسه شام تنوع میدادی .....😂ولی نووووش جونت

اخلاقم همین مدلیه قفلی بزنم رو چیزی تا چند وقت روش قفلیم بد جور مزش زیر زبونم بود کم بود مزه داد بهم 😂

همیشه تماشای دو نجیب زاده زیبا بوده چون هم دیگرو خوب میشناسن.🪻گر نباشد حیا و درک و شعورآدمی طعنه میزند به ستور جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو میشود به مرور🪻

اخلاقم همین مدلیه قفلی بزنم رو چیزی تا چند وقت روش قفلیم بد جور مزش زیر زبونم بود کم بود مزه داد بهم ...

آخه ....ولی کنسرویا مثل خونگی نمیشه ....خوبه اینطوری ..یه وعده زیاد درست کن تا چند روز بخور 😂

آخه ....ولی کنسرویا مثل خونگی نمیشه ....خوبه اینطوری ..یه وعده زیاد درست کن تا چند روز بخور 😂

اولین باره دارم کنسرو قیمه تجربه می کنم

اگه خوب بود که هر دفعه می گیرم نبودم که اولینو اخرین بار منه

ناچارم چاره ندارم😂