2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 87 پست
خب وقتی داداشت نمیخواد دیگه مامانت که به زور نمیتونه کاری کنه چرا غصه میخوری ، حالا اگرم شد برید ببی ...

خانواده خوبی ان مامانش خیلی خانوم محترم بود اما اصلا با برادر من هم کفونیستن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قلبم شکست داره گریه ام میگیره تا میخوام حرف بزنم میگه تو نظر نده زندگی تو که نیست

به مادرت بگو در حد خودتان دختر بگیرید که پس فردا بهتون بی احترامی نکنه. با اصالت و خانواده دار و با سواد . ممکنه خانواده ای فقیر باشن ولی خیلی با اصل و نصب باشند و زندگی با عزت داشته باشند. خانواده هایی هستن که ثروتمندن ولی گدا گشنه هستن با صحبت کردن بی مورد با نامحرم را عیب نمیدونن. بعدا تو زندگی متاهلی درد سر میشن.

خانواده خوبی ان مامانش خیلی خانوم محترم بود اما اصلا با برادر من هم کفونیستن

هر چی خداوند متعال و مهربان بخواهند همون میشه عزبزدلمممم غصه نخور توکل کنید به خداوند بزرگ و بخشنده

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

چرا عجیب باشه عزیز؟

که چرا مادرتون این دختر رو در سطح پسرشون میبینن

به دعا و جادو اعتقاد ندارم وگرنه میگفتم دعا براتون گرفتن شاید

تو مرا جان و جهانی... چه کنم جان و جهان را...💍 کارشناس رادیولوژی؛ سوالات مربوط به تفسیر تصاویر پزشکی رو جوابگو هستم🪐💫 سوالات مربوط به زبان انگلیسی هم داشتید، بپرسید ازم.... ماچ به کلهتون🤍

وای دختر سطح پایین نگیر که یجوووووری خانوادتونو به فنااااا میده که میای همینجا زار میزنی. من خیلی دی ...

اولش خودشون رو خوب نشون میدن بااینکه هیچی ندارن اما بعدش خداکمک کنه

داداشم قبول نداره چون دختره اصلا چیز مثبت نداره نه گواهینامه این اصلا فارسی رو سخت میتونه چه رسد به ...

اینکه بزک کنه و مثلا ادای با کلاسا رو دربیاره و چشم و گوش باز باشه و فردا بیاد داداشتو بکشونه توی دادگاهها اونوقت جالب تر نیست

ما یه داماد اینجوری تو فامیل داشتیم بینهایت زشت و خانواده فوق العاده داغون آنوقت دختره خوشگللللل و خ ...

خیلی تلخه وا قعا خیلی دستام از شدت حرص میلرزه نمیتونمم حرف بزنم اصلا به داداشمم چیزی نگفتم خودش تصمیمشو بگیره

آخه مامانت چرااااااا😂🤦🏻♀️نمیدونم دختر بهتری اطرافتون نیس پیشنهاد بدید بهش

نه دخترای فامیل ما همه ازدواج کردن و بچه دارن اطرافمون هم نداریم همه عروس های فامیل ما باسواد یکی کارمند بانک یکی مهندس ،یکی جراح زنان

حق داری باید هم کفو باشن.همین بیسواد پس فردا براتون شاخ میشه بیا و ببین

همین ببخشید ببخشید اینجور افراد اغلب عقده ای ان چیزهایی که بابا مانشون براشون فراهم نکرده میخوان تو خونه شوهر به همه چیز برسن