2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 87 پست
دقیقا مثل شوهرم و خونوادش

ما یه داماد اینجوری تو فامیل داشتیم بینهایت زشت و خانواده فوق العاده داغون آنوقت دختره خوشگللللل و خانواده عالییییی حالا پسره یه جوری پر روبازی در میاره و میگه من میخواستم فلان دختره که متخصص قلب هسن و اون یکی که مدیر فلان شرکت هست رو بگیرم که بیا و ببین

خب وقتی داداشت نمیخواد دیگه مامانت که به زور نمیتونه کاری کنه چرا غصه میخوری ، حالا اگرم شد برید ببی ...

@لازانیا_با_قارچ لایک کردی هوس کردم

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مثلا اینکارو کرده؟میخواد دختر مجانی بگیره؟بدون مهریه و خرج و اینا؟!

نه بابا اصلا مهریه یرای ما مهم نیست اونا هم کم مهریه در نظر ندارن اما دختره ارزششو نداره لیاقت داداشم خیلی خیلی بالاتره

حق داری باید هم کفو باشن.

همین بیسواد پس فردا براتون شاخ میشه بیا و ببین

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

قلبم شکست داره گریه ام میگیره تا میخوام حرف بزنم میگه تو نظر نده زندگی تو که نیست

به داداشت بگو قبول نکنه

مامان منم یه دختر خراب رو ده بیست سال پیش در نظر گرفته بود واسه داداشم میگفت بذار شوهر کنه سر به راه میشه دختره فکر کن دستشم کج بود همین مونده بود بیاد تو فامیلمون هم دزدی کنه ابرومونو ببره فکر کن ما فامیلامون خیلی خیلی ادم حسابی هستن

دقیقا مثل شرایط ما فقط یه فرق دیگه دارن دختره باباش دوتا زن داره جفتشم تو یه خونه بت یه گونی بچه

خیلی بده خیلی بده دختره خوندن نوشتنم بلد نیست کلا خانوادگی بی سوادن پدر دختره هم چی بگم والا

خیلی بده خیلی بده دختره خوندن نوشتنم بلد نیست کلا خانوادگی بی سوادن پدر دختره هم چی بگم والا

برا مام شیش کلاس سواد داره ۲۰ سالشه به داداشم گفتم اجازه نمیدم اونو بگیری

تمام حواسم هست تا شمارا نرنجانم،چون من مسافر خاکم شمارا نمیدانم.

برا مام شیش کلاس سواد داره ۲۰ سالشه به داداشم گفتم اجازه نمیدم اونو بگیری

تمام حواسم هست تا شمارا نرنجانم،چون من مسافر خاکم شمارا نمیدانم.

قسمتشه خب نه من نه هرکسی هیچ نقشی توش نداریم

آخه داداشم دختره رو ندیده میگه نمیخوامش مادر من سطح سواد دختره پایین فردا بچه داربشم بچه ام نمیگه چرا مامان همه مهندس دکترن باسوادن اما مامان من زیر سیکله

آخه داداشم دختره رو ندیده میگه نمیخوامش مادر من سطح سواد دختره پایین فردا بچه داربشم بچه ام نمیگه چر ...

تن ادمی شریف است به جان ادمی نه این مدرک زیبا نشان ادمی

از کجا معلوم نشد بهتربن مادر و همسر

وا داداشت هیچی نمیگه؟ من حتی برام مهم طرف مثل خودم انگلیسی بلد باشه انگلیسی آهنگ گوش بدیم بعد لیسانس ...

داداشم قبول نداره چون دختره اصلا چیز مثبت نداره نه گواهینامه این اصلا فارسی رو سخت میتونه چه رسد به انگلیسی