مادرم برای داداشم یه دختر در نظر گرفته که سه کلاس سواد داره زشته اهل روستاست درصورتی که داداشام همه چی تموم از لحاظ سواد لیسانس مهندسی کار داره خوشگله قد بلنده خانواده دختره از خداشونه دارم دق میکنم😭😔
ما یه داماد اینجوری تو فامیل داشتیم بینهایت زشت و خانواده فوق العاده داغون آنوقت دختره خوشگللللل و خانواده عالییییی حالا پسره یه جوری پر روبازی در میاره و میگه من میخواستم فلان دختره که متخصص قلب هسن و اون یکی که مدیر فلان شرکت هست رو بگیرم که بیا و ببین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قلبم شکست داره گریه ام میگیره تا میخوام حرف بزنم میگه تو نظر نده زندگی تو که نیست
به داداشت بگو قبول نکنه
مامان منم یه دختر خراب رو ده بیست سال پیش در نظر گرفته بود واسه داداشم میگفت بذار شوهر کنه سر به راه میشه دختره فکر کن دستشم کج بود همین مونده بود بیاد تو فامیلمون هم دزدی کنه ابرومونو ببره فکر کن ما فامیلامون خیلی خیلی ادم حسابی هستن
آخه داداشم دختره رو ندیده میگه نمیخوامش مادر من سطح سواد دختره پایین فردا بچه داربشم بچه ام نمیگه چرا مامان همه مهندس دکترن باسوادن اما مامان من زیر سیکله