مادرم برای داداشم یه دختر در نظر گرفته که سه کلاس سواد داره زشته اهل روستاست درصورتی که داداشام همه چی تموم از لحاظ سواد لیسانس مهندسی کار داره خوشگله قد بلنده خانواده دختره از خداشونه دارم دق میکنم😭😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درسته کاملا،فرمایش شمامتین والا این دختر خودش از همون بخور وبخواباست مامانش میگفت دختره تاسوم رفت بع ...
وقتی دست و پا نداره و فقط دنبال اینین دختره آبرو داره و ساکته و محجبس این خوب نیست.اگه ابرو داره و زرنگه و از پس خودش و ادمای دور و برش برمیاد خوبه فردا نیاد یکی گولش بزنه نتونه چیکار کنه اصلا
وقتی دست و پا نداره و فقط دنبال اینین دختره آبرو داره و ساکته و محجبس این خوب نیست.اگه ابرو داره و ز ...
ما اصلا خانواده دختره رو نمیشناسیم دختره وخانوادش برای ما مثل هندوونه قاچ نخورده ست لما در ظاهرش منظور تحصیلات و... هیچ نداره داغونن کلا برای ما اصلا مهم نیست محجبه باشه یا نه هم تراز ما باشه اخلاقدارباشه
اگه تو سر زبون داری تو روی مامانت وایستا یه کاری کن خانواده دختره پشیمون بشن منم ممکنه خیلی جاها مظل ...
من میگم مامانم میگه زندگی تو نیست نظر نده منم گفتم اگر اون قرار باشه زن برادر من باشه نه عروسی وعقد خواهم اومد رفت وامدم رو دراینده نزدیک هم با شما وهم با برادرم قطع میکنم