2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 87 پست
میخوان دختره رو قالب کنن داداشمم زاضی نیست

به نظرم باید قبول نکنه

من ادم جدی ای بودم مامانم واسم یکی دو نفرو لقمه گرفته بود بدرد نخورو خودش هم جرات نداشت مستقیم بگه بابامو فرستاد جلو چنان زهرچشمی ازشون گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم باید قبول نکنه من ادم جدی ای بودم مامانم واسم یکی دو نفرو لقمه گرفته بود بدرد نخورو خودش هم ...

داداشم مظلومه سر بزیره میگه قبولش ندارم به من میگه چطور تو روی مامان وایستم

درسته کاملا،فرمایش شمامتین والا این دختر خودش از همون بخور وبخواباست مامانش میگفت دختره تاسوم رفت بع ...

وقتی دست و پا نداره و فقط دنبال اینین دختره آبرو داره و ساکته و محجبس این خوب نیست.اگه ابرو داره و زرنگه و از پس خودش و ادمای دور و برش برمیاد خوبه فردا نیاد یکی گولش بزنه نتونه چیکار کنه اصلا

داداشم مظلومه سر بزیره میگه قبولش ندارم به من میگه چطور تو روی مامان وایستم

اگه تو سر زبون داری تو روی مامانت وایستا یه کاری کن خانواده دختره پشیمون بشن

منم ممکنه خیلی جاها مظلوم باشم ولی جایی که دارن بهم ظلم میکنن یا زور میگن چنان قدرتی پیدا میکنم که یه گردان رو حریفم

وقتی دست و پا نداره و فقط دنبال اینین دختره آبرو داره و ساکته و محجبس این خوب نیست.اگه ابرو داره و ز ...

ما اصلا خانواده دختره رو نمیشناسیم دختره وخانوادش برای ما مثل هندوونه قاچ نخورده ست لما در ظاهرش منظور تحصیلات و... هیچ نداره داغونن کلا برای ما اصلا مهم نیست محجبه باشه یا نه هم تراز ما باشه اخلاقدارباشه

اگه تو سر زبون داری تو روی مامانت وایستا یه کاری کن خانواده دختره پشیمون بشن منم ممکنه خیلی جاها مظل ...

من میگم مامانم میگه زندگی تو نیست نظر نده منم گفتم اگر اون قرار باشه زن برادر من باشه نه عروسی وعقد خواهم اومد رفت وامدم رو دراینده نزدیک هم با شما وهم با برادرم قطع میکنم

همین ببخشید ببخشید اینجور افراد اغلب عقده ای ان چیزهایی که بابا مانشون براشون فراهم نکرده میخوان تو ...

درسته

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ما اصلا خانواده دختره رو نمیشناسیم دختره وخانوادش برای ما مثل هندوونه قاچ نخورده ست لما در ظاهرش منظ ...

تحقیق کنید از فامیلا خالش عمه اش که خوب میشناسنش همسایه هاشون .و تحقیق جامع .از زن داداشش چون خیلی خوب میشناسنشون