2821
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 87 پست
به داداشت بگو قبول نکنهمامان منم یه دختر خراب رو ده بیست سال پیش در نظر گرفته بود واسه داداشم میگفت ...

ماهم فامیلامون همه واقعا خوبن این زنداداشم بشه داداشم سر افکنده میشه نه خانواده این دختره واقعا محترم بودن اما واقعا این دختره به داداشم نمیخوره

ماهم فامیلامون همه واقعا خوبن این زنداداشم بشه داداشم سر افکنده میشه نه خانواده این دختره واقعا محتر ...

دیگه داداشت باید عقلش برسه با طناب پوسیده مامانت نره تو چاه

ما هم اخر عروس جالبی گیرمون نیومد واقعا الان سرافکنده کردتمون تو فامیل ابرومونو همه جا میبره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برا مام شیش کلاس سواد داره ۲۰ سالشه به داداشم گفتم اجازه نمیدم اونو بگیری

منم به مامانم گفتم عروسی عقدی باشه من نمیام اما به داداشم نگفتم داداشم تاج سرممه میخوام بعدا نگه خواهرم منو منصرف کرد

تن ادمی شریف است به جان ادمی نه این مدرک زیبا نشان ادمی از کجا معلوم نشد بهتربن مادر و همسر

همین خانوم بشه مادر بچه اش نمیاد بگه مامان همه مامانای هم کلاس هایم با سوادن بعد این خوردمیشه

به مادرت بگو در حد خودتان دختر بگیرید که پس فردا بهتون بی احترامی نکنه. با اصالت و خانواده دار و با ...

بله درسته من به مامانم میگم مادر من تو از اونور بوم افتادی یکیو درنظر بگیر با ما با داداش همخونی داشته باشع

که چرا مادرتون این دختر رو در سطح پسرشون میبیننبه دعا و جادو اعتقاد ندارم وگرنه میگفتم دعا براتون گر ...

واقعا دعا گرفتن برامون الان داییم اومده بنزین روی اتیش شده میگه دختره رو بگیر تموم شه بره

اینکه بزک کنه و مثلا ادای با کلاسا رو دربیاره و چشم و گوش باز باشه و فردا بیاد داداشتو بکشونه توی دا ...

من نمیگم ادا با کلاس هارو دربیاره این دختره حداقل دیپلم نداره

برادر من در این زمونه کسی که سواد نداره مردنیه

همین خانوم بشه مادر بچه اش نمیاد بگه مامان همه مامانای هم کلاس هایم با سوادن بعد این خوردمیشه

موافقم با نظرتون .البته ناگفته نمونه یه دختری باشه بتونه دست و صورتشو بشوره .اینکه تاپه خمیر بیاد بخوره و بخوابه و کود تولید کنه هم جالب نیست.

من نمیگم ادا با کلاس هارو دربیاره این دختره حداقل دیپلم ندارهبرادر من در این زمونه کسی که سواد ندار ...

زرنگ و زندگی جمع کن باشه مرتب باشه سرزبون داشته باشه یابو خمیری نباشه خوبه .وگرنه غیر این میشه افت جون

موافقم با نظرتون .البته ناگفته نمونه یه دختری باشه بتونه دست و صورتشو بشوره .اینکه تاپه خمیر بیاد بخ ...

درسته کاملا،فرمایش شمامتین

والا این دختر خودش از همون بخور وبخواباست مامانش میگفت دختره تاسوم رفت بعد تنبلیش اومد نرفت😭