2777
2789
بله ..هیچ وقت نمیبخشمش حلالش نمیکنم چند بار تو خوابم اومده ازش متنفرم تو پیامش گفته بود خیلی اذیتم

نمیدونم تو دوران دوستی چجوری خیانت میکنن خب رابطه رو تموم کن وارد یه رابطه دیگه شو اینا ازدواج کنن چیکار میکنن خدا به زناشون رحم کنه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت خیلی بده خیلی

خیلی(: جالب اینجاست من همیشه کنارش بودم تو ناراحتی و ..

ولی اون با بی توجهی هاش به من رفت با ی دختر دیگه پیج دختره رو دیدم دختره فقط همین پسرو فالو کرده بود دیگه هیچ پسری فالو نکرده بود

منم کم کم داشتم فراموش میکردم الان از دیروز که زنگ زد ذهنم درگیره

چرا ذهنت درگیره؟

بشین فکر کن به رابطه ای که داشتین به حسی که بهش داشتی و الان چی حسی داری بهش یا نه. هدفت از رابطه باهاش چیه

به چه دلیلی کات شده رابطه

میتونی ببخشیش یا نه

ب همه این سوالات فکر کن و بعدش تصمیم بگیر و البته سعی کن فقط احساسی تصمیم نگیری عقل هم کنار تصمیماتت باشه

اگه آدمی بود که می ارزید ب نظرت اشکالی نداره فرصت دوباره بده بهش. از اول شروع کنید

ولی اگه نمیشه برای همیشه پرونده ش ببند دیگه بهش فکر نکن یا ذهنت درگیرش نکن

موفق باشی

پس چرا زنگ میزنه احوال پرسی میکنه حرفی از برگشت نمیزنه😂

خب داره سعی میکنه دوباره صمیمی بشید

صددرصد آدم برای هیچی که رنگ نمیزنه یا دلتنگت بوده یا همون میخواسته برگرده

اره تا وقتی به نظر خودت بهتر نشدی وارد رابطه نشو چون بدتر میشه وضعیت

دقیقا ما دوبار باهم کات اینا کردیم پارسال اینم از امسال ک اینجور شد پارسال خودش ولم کرد ولی دوباره برگشت چون دوسش داشتم اما امسال ک با دختر خیانت کرد

منو مامانم بیرون بودیم مامانم در جریان بود تا فهمید گفت بهم ولش کن این چیه خاک بر سرش اینا

روز اول دوم گوشه گیر بودم چون قبلش اینکه با دختر ببینمش ۲۰ روز قبلش کات بودیم من قبلش فهمیدم رفته با ی دختر دبگه خودم کات کردم حتی خدافظی نکردم دیگه هیچ پیامی ندادم تا بعد اون ۲۰ روز و بالخره دختره رو دیدم باهاش

سوار ماشین ک شدم دیدم رفتن تو فروشگاه لباس

خانوادش رو کلا کامل میشناسم ک بگی مثلا خواهرش بود اینا

هعی

دقیقا ما دوبار باهم کات اینا کردیم پارسال اینم از امسال ک اینجور شد پارسال خودش ولم کرد ولی دوباره ب ...

اصلا درباره اش فکر نکن بیشتر ناراحت میشی آدمی که تو دوستی خیانت کنه وای به حال ازدواج خدا دوستت داشت فهمیدی

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

اصلا درباره اش فکر نکن بیشتر ناراحت میشی آدمی که تو دوستی خیانت کنه وای به حال ازدواج خدا دوستت داشت ...

اهوم

دختره ۱۹ ساله بود تازه رفته بود دانشگاه اون روزایی ک تازه فهمیوه بودم رفتم با پیج فیک دیدم عکسش رو استوری دانشگاه عکس خودش گذاشت با مقنعه

و دقیقا همون دختر بود ک باهم اومده بودن بیرون