من همیشه وقتی چیزی میشه حسم درست از آب در میاد
بیشتر موقع فالوینگ هاشو چک میکردم همینجوری کیو فالو میکنه جدیدا یک ماهی میشد کلی دختر فالو میکرد اونم دخترایی ک تو شهر خودم بودن قبلا اصلا اینجوری نبود هرکسی رو فالو نمیکرد دختر اصن فالو نداشت من بودمو دختر عموش و فامیل هاش
فامیلاشون کامل میشناسم حتی از اقوام دور هم هستن
بعد بین اون دخترایی ک فالو کرده بود رفتم دیدم ی دختره هست پروفش خودش بود صورتش معلوم نبود جایی که عکس گرفته بود پارک بالای خونه مون بود پیجش ۲۰ نفر فالوور داشت دختره ۸ نفر هم فالوینگ هاش بود از اون ۸ تایی که دختره فالوش داشت همه شون دختر بودن ب جز ی نفر که همین پسره بود همو دو طرفه فالو کرده بودن ی چند روز تو پیجش موندم ی استوری گذاشت از دانشگاه با مقعنه چقد هم زشت اونم با ف*لتر بعد انفالوش کردم بعد اون ۲۰ روز که باهم بیرون دیدمش دقیقا همون دختره بود قلبم تند تند میزد یهو دیدمش وای انگار آب یخ ریختن رو سرم قبل اینکه من دیگه ارتباط رو تموم کنم باهم بوددددننن💔💔💔 قبلش اینکه ارتباطم رو با پسره قط کنم بهش میگفتم یک ماهی هست چرا دیگه توجه نمیکنی نه زنگ میزنی ن پیام چته اونم بهونه میگفت سرمون شلوغه با خنده هم میگفت منم دیگه تحمل نکردم و خودم قطع کردم ارتباط رو بدون خداحافظی از همه جا انفالو ریمو شمارش حذف و بلاک
اون روزی که دیدمش با دختره منو هم دید وقتی منو دید بهم پوز خند زد عوضی صگ
الان ۲ ماهه هی زرت زرت زنگ میزنه با حالی که دوتا شماره اش بلاکه ولی گوشیم جوری هست که وقتی کسیو بلاک کنم نوتیف برام میاد که این شماره بلاک شده به شما زنگ زده الانم یکشنبه تو ایتا پیام داد گفت میدونم برات دیگه اهمیتی ندارم ولی ب حرفام گوش بده😐😐 میگفت سوءتفاهم پیش اومده میخام واقعیت بگم زدم زود بلاکش کردم تو ایتا