2777
2789
اهوم دختره ۱۹ ساله بود تازه رفته بود دانشگاه اون روزایی ک تازه فهمیوه بودم رفتم با پیج فیک دیدم عکسش ...

دختره هم همون روز مقنعه سرش بود عصر هم بود بنظرم از همون راه دانشگاه ک تموم شده اومده بودن باهم بیرون

اهوم دختره ۱۹ ساله بود تازه رفته بود دانشگاه اون روزایی ک تازه فهمیوه بودم رفتم با پیج فیک دیدم عکسش ...

به اون دخترم خیانت میکنه آدمی که تنوع طلب درست نمیشه خوشگلترین دختر روی زمینم بزاری جلوش بازم بهونه برای خیانت داره

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه امروز اینجا عضو شدمدرخواست دوستی اینا که اینجا هس چیه؟و اینکه با شماره که میایی اینجا بقیه ...

سلام عزیزم خوش اومدی . درخواست دوستی برای چت خصوصیه . شماره اینجا مشخص نیست خیالت راحت .نه کسی نمیتونه باشماره پیدا کنه. فقط مواردی مثل جنسیت وسن وتحصیلات اگر خودت بزنی قابل روئیت هست

M❤❤M
خیلی(: جالب اینجاست من همیشه کنارش بودم تو ناراحتی و .. ولی اون با بی توجهی هاش به من رفت با ی دختر ...

این اکس منم خیلی بی توجهی میکرد ولی من نتونستم مچشو بگیرم تو چجوری فهمیدی خیانت کرده البته اگه حالتو بدتر نمیکنه توضیحش بگو

دختره هم همون روز مقنعه سرش بود عصر هم بود بنظرم از همون راه دانشگاه ک تموم شده اومده بودن باهم بیرو ...

وای خیلی سخته به نظرم ولی خوبه که از بلاتکلیفی نجات پیدا کردی برات قضیه روشن شده دیگه از چشمت افتاده راحت شدی به مرور زمانم حالت خوب میشه و کامل فراموشش میکنی

این اکس منم خیلی بی توجهی میکرد ولی من نتونستم مچشو بگیرم تو چجوری فهمیدی خیانت کرده البته اگه حالتو ...

من همیشه وقتی چیزی میشه حسم درست از آب در میاد

بیشتر موقع فالوینگ هاشو چک میکردم همینجوری کیو فالو میکنه جدیدا یک ماهی میشد کلی دختر فالو میکرد اونم دخترایی ک تو شهر خودم بودن قبلا اصلا اینجوری نبود هرکسی رو فالو نمیکرد دختر اصن فالو نداشت من بودمو دختر عموش و فامیل هاش

فامیلاشون کامل میشناسم حتی از اقوام دور هم هستن

بعد بین اون دخترایی ک فالو کرده بود رفتم دیدم ی دختره هست پروفش خودش بود صورتش معلوم نبود جایی که عکس گرفته بود پارک بالای خونه مون بود پیجش ۲۰ نفر فالوور داشت دختره ۸ نفر هم فالوینگ هاش بود از اون ۸ تایی که دختره فالوش داشت همه شون دختر بودن ب جز ی نفر که همین پسره بود همو دو طرفه فالو کرده بودن ی چند روز تو پیجش موندم ی استوری گذاشت از دانشگاه با مقعنه چقد هم زشت اونم با ف*لتر بعد انفالوش کردم بعد اون ۲۰ روز که باهم بیرون دیدمش دقیقا همون دختره بود قلبم تند تند میزد یهو دیدمش وای انگار آب یخ ریختن رو سرم قبل اینکه من دیگه ارتباط رو تموم کنم باهم بوددددننن💔💔💔 قبلش اینکه ارتباطم رو با پسره قط کنم بهش میگفتم یک ماهی هست چرا دیگه توجه نمیکنی نه زنگ میزنی ن پیام چته اونم بهونه میگفت سرمون شلوغه با خنده هم میگفت منم دیگه تحمل نکردم و خودم قطع کردم ارتباط رو بدون خداحافظی از همه جا انفالو ریمو شمارش حذف و بلاک

اون روزی که دیدمش با دختره منو هم دید وقتی منو دید بهم پوز خند زد عوضی صگ

الان ۲ ماهه هی زرت زرت زنگ میزنه با حالی که دوتا شماره اش بلاکه ولی گوشیم جوری هست که وقتی کسیو بلاک کنم نوتیف برام میاد که این شماره بلاک شده به شما زنگ زده الانم یکشنبه تو ایتا پیام داد گفت میدونم برات دیگه اهمیتی ندارم ولی ب حرفام گوش بده😐😐 میگفت سوءتفاهم پیش اومده میخام واقعیت بگم زدم زود بلاکش کردم تو ایتا

من همیشه وقتی چیزی میشه حسم درست از آب در میادبیشتر موقع فالوینگ هاشو چک میکردم همینجوری کیو فالو می ...

وای خوشبحالت منم دلم میخواست مچ اینو بگیرم ولی نمیشد منم خیلی چک میکردم فالوینگاشو به هر کی شک میکردم میگفتم انفالوش کن انفالو میکرد ولی چند تا دختر فالو شد پیجشون پی وی بود اگه ریکوئستم میدادم قبول نمیکردن میخواستم بهش بگم اینو انفالو کن باز گفتم ول کن تازه بک زدین آرامش رابطه رو نگیر دختره عکس پروفایلش خودش بود عکسش خیلی بد بود مشخص بود دختر خوبی نبود خیلی روش شک داشتم ولی چیزی نگفتم

الآنم که کاتیم خودش رفت بدون هیچ دلیلی حتی نگفت چرا ما دو سال باهم بودیم شما چی ؟

وای خوشبحالت منم دلم میخواست مچ اینو بگیرم ولی نمیشد منم خیلی چک میکردم فالوینگاشو به هر کی شک میکرد ...

ماهم دو سال بود پارسال کات کرد باهام ولم کرد این گریه کردم پیشش ولی ولم کرد بعد ۷ ماه اومد سراغم اولش قبول نکردم خواهرش اومد بهم پیام داد چون دوسش داشتم قبولش کردم منه خر امسالم که اینجور باهام کرد

ماهم دو سال بود پارسال کات کرد باهام ولم کرد این گریه کردم پیشش ولی ولم کرد بعد ۷ ماه اومد سراغم اول ...

چون بم خیانت کرد روز اولش بد بود برام ولی الان ۴ ماهه میگذره و هیچ روزیش حالم بد نبود اصن برام مهم نیست

ماهم دو سال بود پارسال کات کرد باهام ولم کرد این گریه کردم پیشش ولی ولم کرد بعد ۷ ماه اومد سراغم اول ...

نه هیچوقت اینجوری به خودت نگو و اصلا پشیمون نباش تو اون موقع دوسش داشتی و قبول کردی که برگرده همیشه به نظرم باید انقد به آدما فرصت داد که دیگه کاملا نا امیدت کنن و از چشمت بیوفتن اون خودشو ثابت کرد و الان پشیمونه از کارش توام راحت شدی چون تا وقتی حس داشتی بهش فرصت دادی خیال خودتو راحت کردی که بعدا حسرت نخوری همین کافیه