2777
2789
بعضیا حوصله شون سر میره یا تنها میشن و دورشون خلوت میشه پیداشون میشه ...برا منم پیش اومده اکسم نبوده ...

عووو نه 8 ما خیلیه ما همش 10 روزه کات کردیم

تا حالا کات طولانی نداشتیم

حالا علاوه بر اینکه ماهی یه بار حضور میزنع میره اینترنت ها قطع بود از شاد پیام میداد 😂 عقلشونو از د ...

مال من روز یکشنبه تو ایتا پیام داد گفت بزار برات توضیح بدم چون خیانت بود با دختر دیدمش

زدم بلاک کردم

چند ماهه رو گوشیم زنگ میزنه اما بلاک هست ولی نوتیف زنگ واسم میاد ک این کاربر بلاک شده ب شما زنگ زده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قاطع و محکم و جدی رفتار کن قشنگ حد و مرز مشخص کن برا خودت. زندگیت اهدافت و روابطی که تموم شده

جوری برخورد نکن که طرف از شخصیت تو این تو ذهنش باشه که اع فلانی آره هروقت بهش زنگ بزنی هست

هروقت باهاش هر برخوردی کنم و چند ماه زنگ بزنم همونجاس و جوابمو میده همیشه

میتونم تا چند ماه برم و دوباره برگردم بهش زنگ بزنم به راحتی

مال من روز یکشنبه تو ایتا پیام داد گفت بزار برات توضیح بدم چون خیانت بود با دختر دیدمش زدم بلاک کردم ...

خیانت و نبخش اصلا کسی که یه بار خیانت کرده بازم میتونه خیانت کنه ما سر کنکورمون تموم کردیم رابطه رو ولی همچنان برگرده بر نمیگردم کسی ک یه بار ول کرده بازم ولم میکنه

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

خیانت و نبخش اصلا کسی که یه بار خیانت کرده بازم میتونه خیانت کنه ما سر کنکورمون تموم کردیم رابطه رو ...

جالب اینجاست تو پیام ایتا گفت بزار برات توضیح بدم ی سوءتفاهم هایی تو ذهنت ایجاد شده میخام واقعیت رو برات بگم 😏خاک بر سرش

جالب اینجاست تو پیام ایتا گفت بزار برات توضیح بدم ی سوءتفاهم هایی تو ذهنت ایجاد شده میخام واقعیت رو ...

ولش کن هرچی زیاده پسره آویزون این عقب افتاده ها نیستیم که

کاربری برای دو نفره من و خواهرم