سلام من تازگیا با یکی اشنا شدم کارتشو داد و گفت زنگ بزن روز اول خیلی خوب بود همش میگفت چرا پیام نمیدی و روز دومم همینطوری بود روز سوم که شد نه زنگ میزد نه پیام منم پیام که میدم جواب نمیده گفتم مزاحمم؟ گفت هر جور راحتی خخخ الان نفهمیدم چیشد
دیگه بدتر آدم خودش رو تو محله تابلو میکنه میره پیش بقیه هم میگه فلانی گیر داده منم محلش نمیدم.بابا د ...
دقیقا یکی محل یکی فامیل و اشنا ادم با اینا نباید تیک بزنه
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چون هم محله ای بودین و میشناختت ..انتظار نداشته دوووست بشی. بهش برخورده ...یه ذره ناز میکردی تا بیشتر دنبالت بیاد تو هم با اکراه قبول میکرذی و زنگ نمیزدی 😁😁😁
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
گاهی پسرا بین خودشون شرط میبندن که مثن مخ فلانی رو بزنن😣
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
پس الان دختر و پسر بخوان باهم حرف بزنن دقیقا چکار میکنن
خب اصولا الان تو خیابون بهم شماره نمیدن دوست شن اون مال 10 سال پیش بود
الان تو جمعا و اکیپا و دانشگاه و فضای مجازی و اینا آشنا میشن بعد دوست میشن نه تو خیابون
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه