2777
2789
عنوان

فاز پسرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 64 پست

پسرا همينن

شايدم فهميده ازون دخترااااش نيستي كفته گناه داره بهش اسيب نزنم

ما ازين موردام داشتيم

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
دیگه بدتر آدم خودش رو تو محله تابلو میکنه میره پیش بقیه هم میگه فلانی گیر داده منم محلش نمیدم.بابا د ...

دقیقا یکی محل یکی فامیل و اشنا ادم با اینا نباید تیک بزنه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن سه روز دوست بودیم هیچی نگفت نمیدونم چی شده

چون هم محله ای بودین و میشناختت ..انتظار نداشته دوووست بشی.  بهش برخورده ...یه ذره ناز میکردی تا بیشتر دنبالت بیاد تو هم با اکراه قبول میکرذی و زنگ نمیزدی 😁😁😁

پسرا همينن شايدم فهميده ازون دخترااااش نيستي كفته گناه داره بهش اسيب نزنم ما ازين موردام داشتيم

فک کن مردا یک درصد اینجوری فک کنن اون قدیم بود

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
چه ریسکی فقط دو روز پیام دادیم بعدشم تموم شد

همونم نباید میدادی

گاهی پسرا بین خودشون شرط میبندن که مثن مخ فلانی رو بزنن😣

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فک کن مردا یک درصد اینجوری فک کنن اون قدیم بود

چرا بعضي وقتا پيش مياد

نكه طرف خيلي بفكر باشه

حرصله چونه زدن مخ زدن نداره

اينجا هول و اونجوري ريييختههه

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
چرا بعضي وقتا پيش مياد نكه طرف خيلي بفكر باشه حرصله چونه زدن مخ زدن نداره اينجا هول و اونجوري ريي ...

آره این درست تره

دیگه حوصله وقت و هزینه کردن ندارن

پس الان دختر و پسر بخوان باهم حرف بزنن دقیقا چکار میکنن

خب اصولا الان تو خیابون بهم شماره نمیدن دوست شن اون مال 10 سال پیش بود

الان تو جمعا و اکیپا و دانشگاه و فضای مجازی و اینا آشنا میشن بعد دوست میشن نه تو خیابون

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ادم يكي با بچه محل يكي فاميل دوست شد

بايد اماده هر جور رسوايي اي باشه

خودش گفت خیلی وقته منتظر بودم ببینمت

داشته مخ میزده خوب

مورد داشتیم ازین بیشتر هم ادا دراورده