2777
2789
عنوان

فاز پسرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 64 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ناراحت شدم ولی خب اینم شانس من بود

چندسالته؟

چقد خودتو درگیرش کردی چه ربطی به شانس داره.انقد از این ادما میان و میرن یه شماره و دو سه روز پیام دادن که چیزی نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
هی هیچکس از من خوشش نمیاد 

چندسالته؟؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بی خیال ادم لا شی بسیاره . فکر کردی فقط به تو کارت داده ؟؟ واسه خیلیاشون سرگرمیه . گوشیشون پر از شماره دختراس افتخارم میکنن بهش تازه .فازشون به هر چمن رسیدی ،گلی بچین برو هست!!

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

حالت اول دنبال دوست دختر بوده چند تا شماره داده يكيش أوكي شد بي خيال شما شده حالت دوم با دوست دخترش دعواش شده بود ميخواسته فراموش كنه حالا آشتي كرده حالت سومم اينه مه از اين عقده آيا بوده منتظره شما التماسش كنيد

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!

[QUOTE=59021540]۲۰[/QUOT]

سنت که کمه!طبیعیه فعلا خیلیا نیان سمتت 

دانشجویی؟؟!

به خاطر این فکرت باعث میشی هر بی سر و پایی رو بپذیری مث همین پسره

بعدم هیجوقت با هم محله ای و فک و فامیل به هیج وجه دوست نشو که اخرش ابروریزیه

فکر نکنم بی سرپا باشه شایدم باشه لیسانس کامپیوتر داره بعدشم بعد چند ساله که همش اشاره میکرد به من بعد یه روز کارتشو داد منم چادریم ولی بیخیالش شدم