2777
2789
عنوان

فاز پسرا چیه؟

627 بازدید | 64 پست

سلام من تازگیا با یکی اشنا شدم کارتشو داد و گفت زنگ بزن روز اول خیلی خوب بود همش میگفت چرا پیام نمیدی و روز دومم همینطوری بود روز سوم که شد نه زنگ میزد نه پیام منم پیام که میدم جواب نمیده گفتم مزاحمم؟ گفت هر جور راحتی خخخ الان نفهمیدم چیشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیخیال بابا..بهتر

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   

مگه هر کی شماره داد آدم باید زنگ بزنه بی خیال دختر خودت رو سبک و بی ارزش نکن 

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله

خخخ حوصلشو سر بردی دوس داشته بری تو فاز +18 نرفتی یکی دیگه از کیساش که کارتشو داره اوکی داده سرش گرمه اونه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

دیده کیپ هستی پیشنهاد رابطه جنسی نمیتونه بده خورده تو پرش رفته سراغ نفر بعدی ک کارت داده و اونم چراغ سبز نشون داده.

به همین سادگی

فاز اونا مشخصه ماها ساده ایم

خداروشکر که دارمت❤❤💙