2777
2789
عنوان

فاز پسرا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 64 پست

مگه هنوزم شماره میدن😦

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خب دیگه شما یک بار زنگ میزنی باردوم باید بذاری اون زنگ بزنه  تازه نباید بپرسی چرا پیام نمی ...

نه من پیام دادم جواب نداد گفتم مزاحمم دیگه پیام نمیدم گفت هر جور راحتی اخه دو روز قبل خودش میگفت پیام بده

میشناسمش چند ساله تو محله

اووووف از این ریسکاااا نکن

ادم عاقل از هم محله ای شماره نمیگیره و زنگ نمیزنهههه.ابروت میره بعدا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
میشناسمش چند ساله تو محله

دیگه بدتر آدم خودش رو تو محله تابلو میکنه میره پیش بقیه هم میگه فلانی گیر داده منم محلش نمیدم.بابا دخترای امروزی که خیلی زرنگن میدونن آدم تو محل خودش رو وا نمیده زررررنگ باشید

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
خخخ حوصلشو سر بردی دوس داشته بری تو فاز +18 نرفتی یکی دیگه از کیساش که کارتشو داره اوکی داده سرش گرم ...

زمان ما یک هفته فرصت میدادن الان مث اینکه شده سه روز 

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
پس چی میدن 😰😰😰😰😰😦😦😦😦

مال زمان دبیرستان بود شماره رد و بدل میشد

الان تو اکیپای مختلف و  دانشگاه و اینستا و فلان آشنا میشن اکثرن

ندیدم کسی شماره و کارت بده دخترا😉