سلام من تازگیا با یکی اشنا شدم کارتشو داد و گفت زنگ بزن روز اول خیلی خوب بود همش میگفت چرا پیام نمیدی و روز دومم همینطوری بود روز سوم که شد نه زنگ میزد نه پیام منم پیام که میدم جواب نمیده گفتم مزاحمم؟ گفت هر جور راحتی خخخ الان نفهمیدم چیشد
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ادم عاقل از هم محله ای شماره نمیگیره و زنگ نمیزنهههه.ابروت میره بعدا
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دیگه بدتر آدم خودش رو تو محله تابلو میکنه میره پیش بقیه هم میگه فلانی گیر داده منم محلش نمیدم.بابا دخترای امروزی که خیلی زرنگن میدونن آدم تو محل خودش رو وا نمیده زررررنگ باشید
سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
خخخ حوصلشو سر بردی دوس داشته بری تو فاز +18 نرفتی یکی دیگه از کیساش که کارتشو داره اوکی داده سرش گرم ...
زمان ما یک هفته فرصت میدادن الان مث اینکه شده سه روز
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
الان تو اکیپای مختلف و دانشگاه و اینستا و فلان آشنا میشن اکثرن
ندیدم کسی شماره و کارت بده دخترا😉