2777
2789
عنوان

طلسم و اینا

63 بازدید | 11 پست

لطفا اگه میشه هرکی ببینه جواب بده،ببینید من فقط برام سوال پیش اومده،این هایی که میرن پول میدن یکیو طلسم میکنن واقعیه ؟؟؟من دیدم دختره پسره رو طلسم کرده جوابم گرفته.اخه واقعا راسته؟چجوری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای آشنای ما طلسم گذاشتن و طرف واقعا رد داد و الان افتاده گوشه خونه حتی یه کلمه هم نمیتونه حرف بزنه و وحشتناک شده ظاهرش. بعضی از طلسم ها واقعین و جواب میدن ولی اون طرفی هم که این کارو میکنه خیری از زندگیش نمیبینه. یه نفر دیگه رو مشناختم همه اش دنبال طلسم دعاگرفتن واسه اینو اون بود یه بار طلسم برا یکی گرفته لود که طرف تصادف کنه بمیره ولی شوهر خودش تصادف کرد مرد

برای آشنای ما طلسم گذاشتن و طرف واقعا رد داد و الان افتاده گوشه خونه حتی یه کلمه هم نمیتونه حرف بزنه ...

طلسم فقط برای کارای بده؟

مثلا بخوای یکی ازت خوشش بیادم باز دچار مشکل میشی؟

طلسم فقط برای کارای بده؟مثلا بخوای یکی ازت خوشش بیادم باز دچار مشکل میشی؟

طلسم صد درصد بده حتی برا عشق و علاقه و اینا و برا همینم حرامه و تازه بعد چندسال اثرش میره و طرف ازت متنفر میشه ولی دعا نوشتن و اینا یکم بحثش جداست ولی بازم یه فامیل نزدیکمون دعا گرفته بود که براش خاستگار بیاد ازدواج کنه و ازدواج هم کرد ولی طرفش خیلی آدم سم و داغونی بود و زندگیش خیلی سخت شد هنوزم داره سختی میکشه و انگار برکت نداره زندگیشون. البته خیلی از اینا هم که میگن دعا نویس و اینان کلاه بردارن و فقط پول میگیرن من که هیچ جوره سمت این چیزا نمیرم به نظرم آدم باید خودش تلاش کنه برا چیزی نه این که بره دنبال دعا اینه خیلی چیپه

طلسم صد درصد بده حتی برا عشق و علاقه و اینا و برا همینم حرامه و تازه بعد چندسال اثرش میره و طرف ازت ...

پس اگه طرف مقابلت خوب باشه دعا کردن زیاد ضرری نداره نه؟چون من خیلی دیدم بخدا دارن زندگیشونو میکنن هم با دعا هم با طلسم

پس اگه طرف مقابلت خوب باشه دعا کردن زیاد ضرری نداره نه؟چون من خیلی دیدم بخدا دارن زندگیشونو میکنن هم ...

فکر نکنم دعا اونقدر مشکلی داشته باشه ولی به نظر من که آدم کلا سمت اینچیزا نره بهتره وخودش یه جوری تلاش کنه زندگیشو درست کنه یا با کسی که دوسش داره حرف بزنه