2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت از پس خودت برمیای

اره هر کی بهم زور گفت نیستش میکنم

تو مدرسه هم همین بودم

کلا ادم شری ام

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

چه باحال اهل کجایین؟

بوشهر

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

اگه قدرت تخریب مو کشیدنو میدونستی هیچوقت آسیب به دست و پات نمیزدی گل

من تا الان با مشت و لگد کارم راه افتاده

اگر راه نیفتاد از این به بعد اینو هم اضافه میکنم😂😂

من هنوز واقعیشو دذگیرم🥲😂

با خاندان حاشیه ساز شوهر؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792