2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤷♀️🤷♀️🤷♀️بلدنیستیم خو

نه من فقط مشت و لگد

اتفاقا تا الان مو نکشیدم

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

گیسو گیس کشی ها دیگه مجازی شده

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
توی شهر مادخترای ۱۳/۱۴سالهسر پسرای ۴۰کیلویی همو میکشن تو خیابون

واییی 😂😂😂🤣

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

دادگاه بودم خانوم و آقا جلسه الزام ب تمکین داشتن و آقا عمشو آورده بود واسه شهادت ،، خانومه تا اومد بالا و فهمید عمه خانوم قراره شاهد باشه سر و صورتی برا عمهه نذاشت بقیه من جمله شوهر و خواهرشوهره اومدن وساطت کنن اونام ی پستا کتک خوردن .... مگه زوری داشت دختره... ناخوناشم بلند و کاشت بود.... بالاخره با زور مامور حفاظت جداش کردن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چرا خانما گیس میکشن مشت و لگد بلد نیستن؟ 😅

ی سری استانداردا هست تو دعوای خانوما ، مثلا اگر طرف حامله باشه مشت بزنی لگد بزنی بچش میافته ولی با کشیدن مو اتفاق خاصی نمیفته دردش هم میاد .

بگو باریکلا😎😂