از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶 نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش بهعمه آزاد) من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان هی چرخ بزن در من و دل را بتکان این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
توی شهر مادخترای ۱۳/۱۴سالهسر پسرای ۴۰کیلویی همو میکشن تو خیابون
واییی 😂😂😂🤣
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
دادگاه بودم خانوم و آقا جلسه الزام ب تمکین داشتن و آقا عمشو آورده بود واسه شهادت ،، خانومه تا اومد بالا و فهمید عمه خانوم قراره شاهد باشه سر و صورتی برا عمهه نذاشت بقیه من جمله شوهر و خواهرشوهره اومدن وساطت کنن اونام ی پستا کتک خوردن .... مگه زوری داشت دختره... ناخوناشم بلند و کاشت بود.... بالاخره با زور مامور حفاظت جداش کردن