2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 43 پست
چشم حتماً عزیزدلم 😘❤ خودمم محتاج دعاهاتونم... 😔 ۱۰ ماهه منتظرم. اصن باردار نمیشم هیچ؛  انگا ...

عزیز اصلا نگران نباش من 2سال دارو دوا کردم هیچی نشد بعد 2سال خدابهم طبیعی نی نی داد ولی زود ازپیشم رفت😞

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم زیر چراغ قوه بود ولی الان انداختمش دور. فکرکنم اون خطی که دیدم مال خودش بود گم 😞

منم انداختم رفت نمیدونم حالا تا فردا صبر میکنم بعد بی بی میزنم

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
روز موعدتون بود؟؟

نه عزیزم ۲-۳ روز مونده ب موعد.

ولی دیشب دردای پری اومد. صبح منتظر بودم پری شم ولی دیدم نشدم. آخه بارداری علائم داره، مث ترشحات غلیظ و شیری، و قبلش لکه بینی... من اینا رو ندارم... 🙁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
عزیز اصلا نگران نباش من 2سال دارو دوا کردم هیچی نشد بعد 2سال خدابهم طبیعی نی نی داد ولی زود ازپیشم ر ...

عه جدی میگی گلم؟ ☺ خداروشکر ک باردار شدی...

اشکال نداره، انشاالله خدا یکی دیگه عین همونو بهت میده حتماً... من ک هزارچی خوردم و هزارتا کار کردم ولی اصن بارداری تو بدنم اتفاق نمیفته 😔

عه جدی میگی گلم؟ ☺ خداروشکر ک باردار شدی... اشکال نداره، انشاالله خدا یکی دیگه عین همونو بهت میده ح ...

شما هم نگران نباش بیشتریا بعد 2سال باردارن 

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
نه عزیزم ۲-۳ روز مونده ب موعد. ولی دیشب دردای پری اومد. صبح منتظر بودم پری شم ولی دیدم نشدم. آخه با ...

منم لکه بینی نداشتم ولی ترشح دارم فردا موعده دعا کن پری نیاد😥😥😥

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
شما هم نگران نباش بیشتریا بعد 2سال باردارن 

وای خدای من ۲ سال خیلیه... 😔 من همین الانم ی عالمه شرمنده ی همسرم هستم. تموم عالم و آدم میدونن من ی مشکلی دارم...

منم لکه بینی نداشتم ولی ترشح دارم فردا موعده دعا کن پری نیاد😥😥😥

عیبی نداره، مهم ترشحه...

ای جانم انشاالله ک نمیاد 😍😍😍😍

وای خدای من ۲ سال خیلیه... 😔 من همین الانم ی عالمه شرمنده ی همسرم هستم. تموم عالم و آدم میدونن من ی ...

توکل به خدا ان شاالله خدا حاجتت رو بده