2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 43 پست
چشم حتماً عزیزدلم 😘❤ خودمم محتاج دعاهاتونم... 😔 ۱۰ ماهه منتظرم. اصن باردار نمیشم هیچ؛  انگا ...

عزیز اصلا نگران نباش من 2سال دارو دوا کردم هیچی نشد بعد 2سال خدابهم طبیعی نی نی داد ولی زود ازپیشم رفت😞

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم زیر چراغ قوه بود ولی الان انداختمش دور. فکرکنم اون خطی که دیدم مال خودش بود گم 😞

منم انداختم رفت نمیدونم حالا تا فردا صبر میکنم بعد بی بی میزنم

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
روز موعدتون بود؟؟

نه عزیزم ۲-۳ روز مونده ب موعد.

ولی دیشب دردای پری اومد. صبح منتظر بودم پری شم ولی دیدم نشدم. آخه بارداری علائم داره، مث ترشحات غلیظ و شیری، و قبلش لکه بینی... من اینا رو ندارم... 🙁

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
عزیز اصلا نگران نباش من 2سال دارو دوا کردم هیچی نشد بعد 2سال خدابهم طبیعی نی نی داد ولی زود ازپیشم ر ...

عه جدی میگی گلم؟ ☺ خداروشکر ک باردار شدی...

اشکال نداره، انشاالله خدا یکی دیگه عین همونو بهت میده حتماً... من ک هزارچی خوردم و هزارتا کار کردم ولی اصن بارداری تو بدنم اتفاق نمیفته 😔

عه جدی میگی گلم؟ ☺ خداروشکر ک باردار شدی... اشکال نداره، انشاالله خدا یکی دیگه عین همونو بهت میده ح ...

شما هم نگران نباش بیشتریا بعد 2سال باردارن 

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
نه عزیزم ۲-۳ روز مونده ب موعد. ولی دیشب دردای پری اومد. صبح منتظر بودم پری شم ولی دیدم نشدم. آخه با ...

منم لکه بینی نداشتم ولی ترشح دارم فردا موعده دعا کن پری نیاد😥😥😥

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
شما هم نگران نباش بیشتریا بعد 2سال باردارن 

وای خدای من ۲ سال خیلیه... 😔 من همین الانم ی عالمه شرمنده ی همسرم هستم. تموم عالم و آدم میدونن من ی مشکلی دارم...

منم لکه بینی نداشتم ولی ترشح دارم فردا موعده دعا کن پری نیاد😥😥😥

عیبی نداره، مهم ترشحه...

ای جانم انشاالله ک نمیاد 😍😍😍😍

وای خدای من ۲ سال خیلیه... 😔 من همین الانم ی عالمه شرمنده ی همسرم هستم. تموم عالم و آدم میدونن من ی ...

توکل به خدا ان شاالله خدا حاجتت رو بده