2777
2789
عنوان

غم برادر

140 بازدید | 15 پست

دلم نمیخواد دیگه زندگی کنم پراز امید به آینده و زندگی بودم مرگ برادر جوانم که خیلی دوستش داشتم داره دیوانم میکنه بخاطر بچه هام زندم هیچوقت نا امید نشدم خیلی جنگیدم تا به هدفام رسیدم خییلی سختی کشیدم توی زندگیم ولی همیشه امید داشتم ولی حالا شکستم میدونم هیچ جوره دیگه نمیتونم برادر عزیزم برگردونم هرچقدر هم بجنگم واین یعنی ناامیدی😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته

لطفا به حرفام فکر کنید :

شما هیچکیو ندیدید که بدون داغ باشه ...هیچکس پدر کادرش نمونده ...همه به نوعی جیگر گوشه از دست دادیم .

مرده ها این توانایی رو ندارن برگردن این دنیا اما این توانایی رو دارن ما رو بکشونن سمت خودشون ...

شما فرزند و زندگی دارید ....

باید ادامه بدید ...هر غذایی منزل درست میکنید ،هر زحمتی میکشید هدیه کنید به روح برادرتون ...اونوقت میبینید چقدر ارامش پیدا میکنید

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

خدا به دلتون صبر بدهخیلی غصه ام گرفت پستت و دیدم🥺🥺🥺🥺

خدا من چطور با مرگش کنار بیام خیلی سختی کشید ولی همیشه هوای همه خواهرا و بردارا رو داشت مخصوصا خواهرا میگفت تا من هستم کسی نمیتونه شمارو ناراحت کنه عزیز دلم داداش ناکامم😭😭😭😭😭

خیلی سخته لطفا به حرفام فکر کنید :شما هیچکیو ندیدید که بدون داغ باشه ...هیچکس پدر کادرش نمونده ...هم ...

ممنون عزیزم دارم سعی میکنم سرپا بمونم بخاطر بچه هام ولی ازدرون متلاشی شدم

من هم هنوز آرزو دارم از بیمارستان زنگ بزنن بگن چرا نمیاین ملاقات باباتون بگن اشتباه شده اون که خاک ک ...

خدا بیامرزه پدرتون رو خیلی داغ عزیز سخته خیلیی