2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 73 پست

اولا ک از مادرشوهرت هیچ توقعی نداشته باش. اتفاقا انسان فهمیده ای بوده ک دخالت نکرده. چون هرچی میگفت ممکن بود بدتر داستان ساز بشه. بعدشم من اگه بودم برای ختم چند دیقه میرفتم ک حرف درنیاد ولی ی گوشمالی اساسی همدب شوهره میدادم تا مرز دق کردن میبردمش ک دیگه جرات نکنه تکرار کنه

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه با خودمه فقط تو دنیای مجازی بوده الان تقریبا یه سال از ان قضیه میگذره منم نمیتونم باهاش کنار ب ...

😕😕😕😕😕😕خوب الان واقعا ما چی بگیم؟؟؟شما که طلاق نمیگیری !!!شوهرتم که زیره بار اشباهش نمیره!!!دیگه حرفی نمی مونه😐😐😐

❤👬❤
چه دردناک  کاملا درکت میکنم عزیزم خیلی سخت بوده ولی ایا چتها مال زمان قبل ازدواج نبوده؟ بع ...

اصلا هیچی نمیگه ولی مثل قبلم نیست باهام من خیلی احترامشونو داشتم خیلیییییییییییییییی بش از حد ولی کلا خیلی زرنگ بازی در آوردن و برای رسم و رسوماتی که همه دارن اذیتم کردن 

کارشما در قبال مادرشوهر و فوت پدرشوهر خیلی خیلی بد بوده انتظار داشتی مادرشوهر با اون وضع عذاداری بیاد دنبال شما وقتی تو عقد دیدی چرا به خانواده ات نگفتی

سهم من از اون همه امید و انتظار فقط یک لنگه جوراب گل گلی شد💔👼😢
اولا ک از مادرشوهرت هیچ توقعی نداشته باش. اتفاقا انسان فهمیده ای بوده ک دخالت نکرده. چون هرچی میگفت ...

خیلی پشیمونم که نرفتم ولی دست خودم نبود خیلی عصبانی بودم میترسیدم برم بدنر کنم

قبل این یه بار دیگه خیلی شنسی وقتی برادرمو تو اینستا میخواستم ادد کنم رفتم تو قسمتی که کانکتاتو نشون ...

پس حسابی طرفت این کارس، بشین قشنگ باهاش اتمام حجت کن و بگو ک نمیخای اصلا تو فضای مجازی باشه تا بتونی بهش اعتماد کنی

یه صلوات مهمونم کن 🙏  
کارشما در قبال مادرشوهر و فوت پدرشوهر خیلی خیلی بد بوده انتظار داشتی مادرشوهر با اون وضع عذاداری بیا ...

گفتم آخه از اینکه همه میگن بعد طلاق اتفاقای بدتری هست وو....میترسیدم 

عزیزم به چیزی که ما ها باید بدونیم اینه که طبع مردا تنوع طلبه هستن مردایی که عاشقانه زنشونو دوست دارن ولی باز خیانت میکنن،از نظر خودشون دارن اون حس نیازو برطرف میکنن،زنی که قراره ازدواج کنه حتما باید به این علم که شاید روزی شوهرم خیانت کرد بهم وارد زندگی شه چون غیر این به خودش خیانت کرده چون یه رن حتما باید از قبل آمادگیشو  داشته باشه تا خودشو نبازه حالا هستن کسایی که قبل ازدواج خط قرمزاشونو معین میکنن مثل خیانت دروغ و...ولی شما سعی کن کم کم به همسرت اعتماد کنی مطمین باش بازگشت اعتماد دوبارت خیلی طول میکشه و اصلا دیگه پی گشتن گوشیو وسایلش نباش چون هر چقدر اینکارو کنی هرچقدر گیر بدی راه بهتر دروغ گفتنو بهش یاد میدی مطمین باش هر چقدر تو بیخیال تر باشی اون بیشتر به سمت تو کشیده میشه و براش سوال میشه که جرا دیگه برات مهم نیست  بزار این ترسا همش تو ذهن اون باشه نه تو،هر چی بود مال گذشته بوده و مطمئنن شما انقدر زن قوی هستی که این موضوع رو به راحتی  تو ذهنت هضم کنی،خدتو مشغول کن و همیشه به خودت برس کلاس ورزشی ،زبان،آرایشگاه برو و اصلا به شوهرت گیر نده خودت نتیجشو میبینی و حالت به کل عوض میشه

همیشه با خودمه فقط تو دنیای مجازی بوده الان تقریبا یه سال از ان قضیه میگذره منم نمیتونم باهاش کنار ب ...

ببین یه اشتباه دیگه 

پدر و مادرتو نباید قاطی این ماجرا میکردی 

تو میخوای با شوهرت زندگی کنی

چرا وقتی صد درصد مطمعن نیستی

و طلاق هم نمیخوای بگیری

شوهرتو جلو خونوادت کوچیک میکنی

من دارم به اینده کارات نگاه میکنم 

و اینکه دیگه خوانوادت هر کاری هم کنی که بخوای این حرفا رو از بین ببری باز ازش همیشه دلچرکینن

قبل از اینکه ماری انجام بدی خوب به عواقبش فکر کن

این چیزا واسه همه زندگیا پیش میاد

زن باید با درایت زندگیشو جمع و جور کنه

ملکه این زندگی شما هستی

نه کس دیگه ای

اصلا هیچی نمیگه ولی مثل قبلم نیست باهام من خیلی احترامشونو داشتم خیلیییییییییییییییی بش از حد ولی کل ...

نه شما کارت طبیعی بوده که نرفتی مراسمشون 

ناراحت نباش 

مادرشوهرتم اگر دلخوره اهمیتی نداره نرفتن شما  به مراسم  به اندازه یه درصد کاری که پسرش با شما  کرده و دردی که رو دل شما گذاشته نیست 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
پس حسابی طرفت این کارس، بشین قشنگ باهاش اتمام حجت کن و بگو ک نمیخای اصلا تو فضای مجازی باشه تا بتونی ...

صحبت کردیم خیلی وقتم هست چیزی ندیدم ازش اما میترسم که تو اضافه کاریاش یا تایمایی که سرکاره کاری کنه 

نه شما کارت طبیعی بوده که نرفتی مراسمشون  ناراحت نباش  مادرشوهرتم اگر دلخوره اهمیتی ندار ...

چه عجب کی با من هم دل بود متاسفانه بعضیا چون تو شرایط نیستن درک نمیکنن

صحبت کردیم خیلی وقتم هست چیزی ندیدم ازش اما میترسم که تو اضافه کاریاش یا تایمایی که سرکاره کاری کنه& ...

اگه مشکوک نیست و کاری نمیکنه شمام ذهنتو خراب نکن اینجوری اصلا نمیتونی زندگی کنی ک

یه صلوات مهمونم کن 🙏