2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 73 پست
[QUOTE=59003322]اينقدر زرنك هستن مال منم ميكنه فقط نشستم نكاش ميكنم[/QUOTE یا خدا چی میگی ، نشستی ف ...

چیکا کنم؟ تو جامعه ای که به زن هیچ حقی نمیدن من حتی اهل خیانتم نیستم که مثل خودش باهاش رفتار کنم

اپليكيشن ها روي سيم كارت نصب نميشن كه روي حافظه خود گوشي نصب ميشن الان سيم كارتتونو بزنيد يك گوشي ديگه فقط شماره هاي سيو شده رو سيم كارت به نمايش درمياد 

البته شايد منظورتونو درست متوجه نشده باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبت کردیم خیلی وقتم هست چیزی ندیدم ازش اما میترسم که تو اضافه کاریاش یا تایمایی که سرکاره کاری کنه& ...

عزیزم خیلی حس بدیه ، اما ببین اول ک غرور داشته و باش و به روش نیار چون پرو  میشه بازم تکرار میکنه ، بعدم اگه بحثش پیش اومد بگو من فقط بخاطر خودم بخشیدمت ، و اینکه کسی ک بخواد بره میره سعی نکن زندکیتو بخودت سخت کنی فقط بخودت برس مرتب برو آرایشگاه خوشگل کن تا چشمش جز تو کسی رو نبینه ، مادر شوهرتم احترامش نگه دار و حرفاشم به خودت نگیر اصلا فک کن نشنیدی

تنهایی با ارزشه چون خالی آدمای بی ارزشه . . .♡
چیکا کنم؟ تو جامعه ای که به زن هیچ حقی نمیدن من حتی اهل خیانتم نیستم که مثل خودش باهاش رفتار کنم

خیلی سخته خداکنه برای کسی پیش نیاد ان شاء الله مشکلت حل بشه 

اما یچیزی رو بگم زن اگه خودشو در برابر مرد کوچیک کنه مرد هم مث یه ادم بیارزش باهاش رفتار میکنه 

تا میتونید برید ارایشگاه دکتر پوست 

لباس جدید بخرید بپوشید 

شیک بگردید تا شوهرتون نره پولاشو خرج بقیه بکنه 

یکاری کنید ک ب خونه پا بند بشه یه مدت شما محبت کنید ببینید چی پیش میاد

من خودم سالن زیبایی دارم شاید بادرتون نشه طرف میاد ابرو بر میداره برا اینکه خرجش زیاد نشه صورتش بند نمیندازه   

خوب معلومه مردا زنای شیک ، آراسته دوس دارن 

درسته باید صرف جویی کرد اما باید از یه جاهایی هم بزنی خرج خودت کنی 

معمولا بخاطر کار خونه ، بچه داری و فشار روحی زنا زودتر پیر میشن مردا یاد عشق و عاشقی می افتن 

تو خونه هم شاد باشین مث افسرده ها نشینین یه گوشه وقتی شوهراتون میان 

شب قبل خواب ارایش کنید لباس خواب بپوشید وقتی شوهراتون با شما خوش باشن مطمن باشید جای دیگه نمیرن اصلا 

مشاوره رفتم دو جلسه بعد مادرم گفت شوهرت تو آدم مغروریه میری یه چیزی به دکتره میگه قانعش مینه دکتررو ...

عزیزم مشاور کارش اینه هر روز با هم چین آدم‌هایی داره برخورد میکنه مگه الکی درس خونده که با حرف شوهر شما قانع بشه یه جوری محکومش میکنه که خودشم کارش گردن میگیره منم مشاوره رفتم با شوهرم الانم هنوز با گذشت چند ماه دارم ادامه میدم اوایل مشاوره شوهرم همش ایراد منو میگیرفت که بخاطر فلان رفتارشه و همش واسه خیانتش توجیه میاورد ولی خوشبختانه خانم دکتر خیلی زیرکانه مشکلاتی که خودش داشت و بخاطر اونا به سمت خیانت میرفت کشید بیرون و محکومش کرد که دیگه نتونست خودش توجیه کنه

خداجون واسه همه چی شکرت 
عزیزم مشاور کارش اینه هر روز با هم چین آدم‌هایی داره برخورد میکنه مگه الکی درس خونده که با حرف شوهر ...

مشاوره عالیه ، بخصوص برای شما ک اول راه هستین هنوز جا برای دوست داشتن هم زیاد دارد 

چه عجب کی با من هم دل بود متاسفانه بعضیا چون تو شرایط نیستن درک نمیکنن

اصلا دنبال تایید نباش گلم 

شما اومدی مشورت بگیری عزیزم

باید رفتارتو درست کنی

اگه من زندگیمو برات تعریف کنم

فقط میپرسی تو زنده ای ایا؟

پس اینجا اوندی که مشورت بگیری و بهترین کار رو انجام بدی

مطمعن باش همه بر اساس تجربیاتشون برا شما وقت گذاشتن

من آره دوسش دارم خیلی کارا ام براش کردم اما وقتی پرسیدم علت مارشو گفت کمبود محبت واقعا دلم شکست من و ...

عزیزم مرد همیشه تو زندگی دونفرتون باید حس کنه مرده

باید تو بهش اون قدرت مردونگی رو تزریق کنی

باید از همه نظر بهش تکیه کنی که احساس کنه مرد قوی زندگی توعه

باید مدام تاییدش کنی حتی اگه کاراش به نظرت مسخره میاد همین

از نظر مرد کمبود محبت یعنی کمبود تایید

نصف خونه و ماشین و کارت رو تو بحث و شوخی و کلن نکش تو چشش بدتریییییین تاثیرو داره

فرشته هم که باشی

اینکار باعث میشه ازت دور بشه

عزیزم مرد همیشه تو زندگی دونفرتون باید حس کنه مرده باید تو بهش اون قدرت مردونگی رو تزریق کنی باید ...

من اصلا اینا رو تو سرش نزدم منظورم اینه با وجود این همه محبت و اینکه هیچی کم نمیزارم اما کمبود داره

من خودم سالن زیبایی دارم شاید بادرتون نشه طرف میاد ابرو بر میداره برا اینکه خرجش زیاد نشه صورتش بند ...

باور کن همه این کارارو میکنم ناخون میکارم هر ماه برای اپیلاسیون و اصلاح شاید دو یا سه بار برم همش لباسام تو خونه متنوع دائم لباس میخرم نمیدونم دیگه خورد و خوراکشم با اینکه میرم سر کار آماده است باشگاهم با هم میریم نمیدوتم شاید تو عقد زیاد همو نمیدیدیم اینکارو کرده بخدا نمیدونم

من آره دوسش دارم خیلی کارا ام براش کردم اما وقتی پرسیدم علت مارشو گفت کمبود محبت واقعا دلم شکست من و ...

باید سعی کنی عادی باشی محبت خوبه ولی نه زیادیش مردای ایرانی وقتی خیلی تحویلشون میگیری خیالشون از زنشون راحت میشه و میرن دنبال شیطنت. یکم سیاست بخرج بده. محبت به اندازه. هر درخواستی هم داری رک بهش بگو مثلا بگو من زن جونم باید بهم محبت کنی که تشنه محبت نشم. غم و و افسردگی رو نزار توت ببینه برو ورزش و گردش به خودت برس قانون زناشویی همینه هرچی بیشتر بهش بچسبی بیشتر ازت دور میشه 

باید سعی کنی عادی باشی محبت خوبه ولی نه زیادیش مردای ایرانی وقتی خیلی تحویلشون میگیری خیالشون از زنش ...

دقیقا میگن آویزونی گریزونه ،گریزونی آویزونه

من اصلا اینا رو تو سرش نزدم منظورم اینه با وجود این همه محبت و اینکه هیچی کم نمیزارم اما کمبود داره

مرد همینه همیشه از زن درصد فکرش پایین تره

فقط ما زنا میتونیم درک کنیم