2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 73 پست

اولا ک مادرشوهرت ربطی نداشت این قضیه تو مراسمو میرفتی فوقش خودتو ناراحت نشون میدادی باهاشونم یکم سردبرخوردمیکردی بعدشم شما داری هی تو ذهنت اون خیانت قبلیه شوهرتو تکرارمیکتی ک این خودش رو ناخوداگاه مغزت تاثیرمیذاره ورفته‌رفته محبتت نسبت بشوهرت کمترمیشه‌وباهاش سردمیشی و شوهرتم معلومه ک ازت دورترمیشه میره‌باز اون محبتو تو یکی دیگه بگرده پیداکنه نمیگم بیخیالش بشی ازدورادورمراقبش باش ولی اینم ازفکرومغزت پاک کن‌ک هی به خیانت قبلیش فک کنی وبگی حتما بازم خیانت میکنه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل این یه بار دیگه خیلی شنسی وقتی برادرمو تو اینستا میخواستم ادد کنم رفتم تو قسمتی که کانکتاتو نشون ...

واقعا یجور عادت و اعتیاد هیجان این لحظه لذت داره براشون باید بری مشاور وگرنه توی هر شوک و سختیه زندگیت پناه میبره به اینکار. بنظرم بشین با مادر شوهرت هم صحبت کن حتی اگه چند سال گذشته باشه بگو میدونم اشتباه کردم وای خیلی اعصابم خورد بود و ...مطمئنم با یه کلمه اروم میشه. چون واقعا خانواده شوهر خیلی توی کمک کردن مهم هستن اینکه پسرش رو دعوا کنه بخاطر تو و ...تاثیر داره روی شوهرت

واقعا یجور عادت و اعتیاد هیجان این لحظه لذت داره براشون باید بری مشاور وگرنه توی هر شوک و سختیه زندگ ...

اره نظر منم اینه باید با مادرشوهرت حرف بزنی و حال داغونت هم بهش بگی ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خدا برای هیچکس نخواد تا توی شرایطش نباشید نمیدونید خودتون ممکنه چیکار میکردید این قضاوتا درست نیست. قضاوت وقتیه که کفش منو بپوشی و راهی که من رفتم رو بری...

عزیزم به دل نگیر ولی کسی رو دیدم که خیانت شوهرش رو به مادرشوهرش گفته و اونم بهش گفته خوب پسرم خوشگله! یعنی همه جور ادمی پیدا میشه. ولی حتما یه مشاور برو خیلی کمکت میکنه اینجا فقط اعصابت بدتر خورد میشه

سعی کن شوهرتو یه مشاوره هم ببری‌خودتم یه چن جلسه بروهمزمان چون معلومه ک ازتوشکستی میدونستی خیانت واس بضی مردا یجور اعتیاد محسوب میشه شاید بدترازاون و مدام باخودشون درگیرن وباید خودش اراده بکنه وازته دل بذارتش کنار

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

من بخشیدمش اما این فکر لعنتی اعصابمو خورد میکنه وقتی بحثمون میشه اصلا نمیاد سمتم نازمو بکشه حتی اگه مقصر باشه تا چند روزم تو قیافه است و من بدم میاد چون برعکس خیلییییییییییی احساساتیم بعد این اتفاقات تلخ بعد پاتختمون که آذر ماه بود ماه عسل قبلا نرفتیم گفتم با بریم گفت فعلا ندارم الان که پول داره ام نمیریم خیلی دارم افسرده مشم وقتی میبینم دوستام هنوز خونه ماشین ندارن ما اینارو داریم پولم داره اما خنوز ه مسافرت خارجی منو نبرده خوب من از خانواده پایینی نیستم دلم میخواد برم دوستام همیشه سفرن اما ما هنوز نرفتیم

ببین شاید بگی ما درکت نکردیم و ازین حرفا

تو نیاز داری به اینک سریع خودتو جمع و جور کنی و محکم باشی

زن خیلی محکمه

زندگی تو فقط مال توعه

شوهرتم یه شیطنتایی کرده

عزیزم تو زندگی هرکسی امکان داره پیش بیاد

تو و شوهرت یه خانواده این 

تو حرفات فهمیدم که دوسشم داری 

و زندگیتو هم دوست داری

بدون با این کارات داری خرابش میکنی

تلافی و این جور چیزا رو هم بذار کنار 

اگه میخوای زندگی کنی باید روشتو عوض کنی

امواظب خودت باش گلم

سعی کن شوهرتو یه مشاوره هم ببری‌خودتم یه چن جلسه بروهمزمان چون معلومه ک ازتوشکستی میدونستی خیانت واس ...

مشاوره رفتم دو جلسه بعد مادرم گفت شوهرت تو آدم مغروریه میری یه چیزی به دکتره میگه قانعش مینه دکتررو بعدم دست از پا دراز تر برمیگردی

ببین شاید بگی ما درکت نکردیم و ازین حرفا تو نیاز داری به اینک سریع خودتو جمع و جور کنی و محکم باشی ...

من آره دوسش دارم خیلی کارا ام براش کردم اما وقتی پرسیدم علت مارشو گفت کمبود محبت واقعا دلم شکست من واقعااا باهاش خوبم روز مرد سورپرایزش کردم کادو فرستادم سر کارش هر سال تولدش سورپرایزش میکنم قیافمم واقعا خوبه وضع مالی خانوادم خوبه بهم ماشین و نصف خونه دادن هیکلم خوبه سر کار میرم تحصیل کرده ام پس  اینکارا چیه؟ درک نمیکنم وقتیم بحثمون میشه همیشه منم که پیش قدم میشم