سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، من تنبای تخمدان دارم و ۲ماه تابستون هرروز ورزش میکردم و حتی رژیم فستینگ گرفتم اما هیچ تغییری توی لباسام احساس نکردم شاید در حد یه سانتی متر بگم گشاد شده باشه که اونم من میگم توهم زدم چون چربی شکم پهلو ورون همشمون تکون نخوردن و من سرکه سیب خونگی مصرف میکردم بعد از هروعده ناهار برای اینکه قندم بالا نرع و خواب الود نشم ربع ساعت پیاده روی میکردم ولی اصلا نتیجه ندیدم شاید ۱کیلو کم کرده باشم الان توی نی نی سایت دیدم کسایی که متفورمین میخوردن زود کاهش وزن داشتن چون قندشون میومد پایین و چربی ها سوزونده میشد من مجبورم تا خرداد ۱۲کیلو کم کنم چون برای مصاحبه فرهنگیان اگر اضافه وزن داشته باشی رد میکنن من نزدیک ۳۰کیلو اضافه دارم واز روی پرخوری نبودا هیچ وقت ، هرچی رژیم میگیرم و کمتر میخورم بیشتر چاق میشم ، باید چیکار کنم ممنکن میشم کمکم کنید از طرفی علائم تیرویید کم کار هم دارم که شامل ریزش موی ابرو اما توی ازمایشم نرمال بود و اصا دکترم چیزز نگفت نمیدونم تشخبص نداده یا مشکلی نداشتم الان با این وضعیت چیکار کنم؟ اگر بخاطر اضافه وزن شغل و ایندم از دست بدم خیلی به چشم خانوادم بد میاد که بخاطر وزن وجاقی ردم کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استرستو کنترل کن بهرحال همیشه جسم نشون نمیده روانم روش تاثیرداره
ای کاش میشد گلم
وگرنه اینجوری نمیشدم که
هرچی ارث بد از خانوادم گرفتم ، استرسی بودن تو وحودم بود برای یه ویزیت دکتر برای یه پرسش یه امتحان سر چیزای الکی همش استرش داشتم دست خودمم نبود نمیتونستم کنترل کنم وهمین شد این بیماری ، از طرفی قدمم کوتاست الانم جاق شدم موهای زائدم که کلافم کرده🙂سال هاست حس دختردنه ای به خودم ندارم و حالم از بدنم بهم میخوره هیچ وقت نتونستم عین اطرافیانم لباس مجلسی باز وخوشکل بپوشم همیشه در حال قایم کردن خودم بودم
کتابخانه نیمه شبنجات از هزارتو شفای کودک درون و یاد گرفتن ای اف تیاگررر تواناییشو داری دوره هدیلا نج ...
موضوعشون چیه گلم؟ خیلی تحت فشارم نیاز دارم بشینم با یه تراپیست یا غریبه ای که منو نمیشناسه و قرارم نیسن همیشه منو ییینه بشینم حرف بزنم وگریه کنم هرجی تا الان جمع کردم توی دلم براش بگم شاید بهم حق یده ودرکم کنه
درمورد همین خوب کردن خودته مخصوصا نجات از هزارتوقیمتیم نداره دیجی داره تمرینم داره که انجام بدی خودت ...
یه دنیا ممنونم گلم که خواهرانه کمکم کردی
واقعا خودم اعتماد به نفس نداشتم واین مشکلم برام پیش اومد به کل حس وحالم نسبت به خودم از دست دادم درحدی که گاهی یکنفر بهم میگه خوشگل یا میگه ازدواج من چندشم میشه ازخودم میگم مگه کسیم هست منو بخواد با این همه مشکل هورمونی که زشتم کرد