2777
2789
عنوان

هورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 43 پست

چیزی که تو شما هست مقاومت به انسولین و سطح بالای کوتیزوله متفورمین خودسر ممکنه رو قندخونت تاثیر بزاره حتما به متخصص تغذیه مراجعه کن

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم نگران نباش توی روی مصاحبت کار کن وقتی بهمن خیلی استعداد و مهارت داری نمیتونن بخاطر یه قد و ...

قربونت برم گلم اره رشته تجربی ، فداتشم شماهم همینطور جانم

راستش کمبود اعتماد به نفسم دارم زود استرس میگیرم هل میشم از مصاحبه تخصصی میترسم که نتونم از پسش بر بیام نمیدونم چیکارکنم تا الانم درگیر همین مریضیم بودم دست وپا شکستخ خوندم

برو دکتر تغذیه بهش بگو برات امپول بدهامپولز که جدیدا اومده از خود هورمون بدنه و گیاهیه رو هورمون بدن ...

واقعا همچین چیزی هست؟ اطلاعی نداشتم الان خانوادم سربع میگن نه ، میترسن بدتر از این بشم اصلا اعتماد ندارن ، اسمش چیه گلم

قربونت برم گلم اره رشته تجربی ، فداتشم شماهم همینطور جانم راستش کمبود اعتماد به نفسم دارم زود استرس ...

موفق باشی منم رشتم ریاضیه

بنظرم فقط روی اعتماد بنفس و فن بیات و مسائل دینیت کار کن اینا خیلی مهمن امسال دوازدهمی درسته؟

واقعا همچین چیزی هست؟ اطلاعی نداشتم الان خانوادم سربع میگن نه ، میترسن بدتر از این بشم اصلا اعتماد ن ...

بله ایران تونسته از رو نسخه اصلیش که فکر کنم کانادایی یا امریکایی بود درست کنن و تو بازار هم توزیع شده تو فامیل ما سه چهار نفر زدن خیلیییییی خوب لاغر شدن

گیاهیه از خود هورمون بدن هم هست و قبلش هم دکتر غدد ازمایش میگیره چک میکنه اگه مشکلی نبود تایید میکنن بهت بدن

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

چیزی که تو شما هست مقاومت به انسولین و سطح بالای کوتیزوله متفورمین خودسر ممکنه رو قندخونت تاثیر بزار ...

شاید باورتون نشه من ازمایش کوتیزول دادم ولی فقط یکی بالاتر از رنج ارمایش بود ولی دکترم اعتماد نکرد و دوباره تکرار کرد و بار بعدی نرمال بود ، من شبی که روز بعد ازمایش کوتیزول داشتم قرصی به اسم دگزا خوردم و نرمال بود اما واقعا گاهی شک میکنم و میبینم که علائمشو دارم وز وز گوش ، اختلال خواب

موفق باشی منم رشتم ریاضیهبنظرم فقط روی اعتماد بنفس و فن بیات و مسائل دینیت کار کن اینا خیلی مهمن امس ...

مسائل دینی مشکلی ندارم چون خودم مدهبیم و اهل نماز وحافظ قرانم هستم اما با مصاحبه تخصصی خیلی مشکل دارم همش واهمه دارم براش ، نه گلم سال اول که پشتم بخاطر شرایط جسمیم اصلا نشد که بخونم برم دانشگاه یه سر بیمارستان و مطب بودم غیر از اون با این موهای زائد چطور خوابگاه برم🥲💔موندم که امساا خوب بشم الانم همون وضع

بله ایران تونسته از رو نسخه اصلیش که فکر کنم کانادایی یا امریکایی بود درست کنن و تو بازار هم توزیع ش ...

قربونت برم گلم یه دنیا ممنون ، نمیشه ازمایش هورمونی الانم رو ببرم پیش غدد و مجدد ازمایش ندم؟ چندسال دارم خرج میکنم و خانوادم بدبختم انداختم تو زحمت دیگه روم نمیشه

قربونت برم گلم یه دنیا ممنون ، نمیشه ازمایش هورمونی الانم رو ببرم پیش غدد و مجدد ازمایش ندم؟ چندسال ...

برو پیش دکتر تغذیه مدل های مختلفی امپول هست یه مدلش هم با تغییر قند خون باعث کاهش وزن میشه باهاش یه صحبت کن

و بعد هم که گفت بری برای ازمایشات دیگه اونجا از خود پزشک بپرس ببین تایید میکنه یا نه

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

شاید باورتون نشه من ازمایش کوتیزول دادم ولی فقط یکی بالاتر از رنج ارمایش بود ولی دکترم اعتماد نکرد و ...

استرستو کنترل کن بهرحال همیشه جسم نشون نمیده روانم روش تاثیرداره

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

اصلا هیچی نمیدومم که تنبلی دارم یانه

تیرویید دارم یانه

نمیدومم مشکل از کدوم هورمون لامصب که زندگیم مختل کرد برام عجیب که یه متخصص غدد نتونست تشخیص بده ،توی شهرستان دکتر نداریم پدر مادرمم همیشه سرکار بودن تودمم مدرسه داشتم یه برادر کوجیکم داشتم نمیشد برم شهر دیگه🙂شاید اینقدر پیشرفت نیمکرد مشکلاتم شاید الان اینهمه استرس نمیکشیدم برا زندگیم ، هیجکسم درکم نمیکنه خواهریم ندارم حرف دلم بهش بزنم بدون اینکه قضاوتم کنخ