2777
2789
عنوان

هورمون

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 43 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استرستو کنترل کن بهرحال همیشه جسم نشون نمیده روانم روش تاثیرداره

ای کاش میشد گلم

وگرنه اینجوری نمیشدم که

هرچی ارث بد از خانوادم گرفتم ، استرسی بودن تو وحودم بود برای یه ویزیت دکتر برای یه پرسش یه امتحان سر چیزای الکی همش استرش داشتم دست خودمم نبود نمیتونستم کنترل کنم وهمین شد این بیماری ، از طرفی قدمم کوتاست الانم جاق شدم موهای زائدم که کلافم کرده🙂سال هاست حس دختردنه ای به خودم ندارم و حالم از بدنم بهم میخوره هیچ وقت نتونستم عین اطرافیانم لباس مجلسی باز وخوشکل بپوشم همیشه در حال قایم کردن خودم بودم

ای کاش میشد گلم وگرنه اینجوری نمیشدم که هرچی ارث بد از خانوادم گرفتم ، استرسی بودن تو وحودم بود برای ...

کتابخانه نیمه شب

نجات از هزارتو

شفای کودک درون

و یاد گرفتن ای اف تی

اگررر تواناییشو داری دوره هدیلا نجفی رو بگیر

در حق خودت در خیلی از ضمینه ها کمک میکنی گلم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
کتابخانه نیمه شبنجات از هزارتو شفای کودک درون و یاد گرفتن ای اف تیاگررر تواناییشو داری دوره هدیلا نج ...

موضوعشون چیه گلم؟ خیلی تحت فشارم نیاز دارم بشینم با یه تراپیست یا غریبه ای که منو نمیشناسه و قرارم نیسن همیشه منو ییینه بشینم حرف بزنم وگریه کنم هرجی تا الان جمع کردم توی دلم براش بگم شاید بهم حق یده ودرکم کنه

موضوعشون چیه گلم؟ خیلی تحت فشارم نیاز دارم بشینم با یه تراپیست یا غریبه ای که منو نمیشناسه و قرارم ن ...

درمورد همین خوب کردن خودته مخصوصا نجات از هزارتو

قیمتیم نداره دیجی داره تمرینم داره که انجام بدی خودت میتونی تراپیست خودت بشی

من خیلی باهاش حس و حالم بهترشد

درمورد همین خوب کردن خودته مخصوصا نجات از هزارتوقیمتیم نداره دیجی داره تمرینم داره که انجام بدی خودت ...

یه دنیا ممنونم گلم که خواهرانه کمکم کردی

واقعا خودم اعتماد به نفس نداشتم واین مشکلم برام پیش اومد به کل حس وحالم نسبت به خودم از دست دادم درحدی که گاهی یکنفر بهم میگه خوشگل یا میگه ازدواج من چندشم میشه ازخودم میگم مگه کسیم هست منو بخواد با این همه مشکل هورمونی که زشتم کرد

یه دنیا ممنونم گلم که خواهرانه کمکم کردیواقعا خودم اعتماد به نفس نداشتم واین مشکلم برام پیش اومد به ...

تو یه قلب زیبا و روح زیبا داری

تو یه روحی منحصرا از خدا

خدا خیلی دوست داره که اینجایی

سیرت زیبا انرژی زیباست که به چهره میشینه

درگیر معیارای زیبایی نباش

هرکی تو زندگی نون قلبشو میخوره خوشگل

تو یه قلب زیبا و روح زیبا داری تو یه روحی منحصرا از خدا خدا خیلی دوست داره که اینجاییسیرت زیبا انرژی ...

فداتشم عزیزم انقدر که زیبایی صحبتات هم زیباست

ای کاش تراپیست بودی حتما اولین مراجعه کننده خودم میبودم❤️امیدوارم هرچی از خدا میخوای بهت بده جانم عوض قلب مهربونت که به بقیه امید میدی