2777
2789
عنوان

هورمون

320 بازدید | 43 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ، من تنبای تخمدان دارم و ۲ماه تابستون هرروز ورزش میکردم و حتی رژیم فستینگ گرفتم اما هیچ تغییری توی لباسام احساس نکردم شاید در حد یه سانتی متر بگم گشاد شده باشه که اونم من میگم توهم زدم چون چربی شکم پهلو ورون همشمون تکون نخوردن و من سرکه سیب خونگی مصرف میکردم بعد از هروعده ناهار برای اینکه قندم بالا نرع و خواب الود نشم ربع ساعت پیاده روی میکردم ولی اصلا نتیجه ندیدم شاید ۱کیلو کم کرده باشم الان توی نی نی سایت دیدم کسایی که متفورمین میخوردن زود کاهش وزن داشتن چون قندشون میومد پایین و چربی ها سوزونده میشد من مجبورم تا خرداد ۱۲کیلو کم کنم چون برای مصاحبه فرهنگیان اگر اضافه وزن داشته باشی رد میکنن من نزدیک ۳۰کیلو اضافه دارم واز روی پرخوری نبودا هیچ وقت ، هرچی رژیم میگیرم و کمتر میخورم بیشتر چاق میشم ، باید چیکار کنم ممنکن میشم کمکم کنید از طرفی علائم تیرویید کم کار هم دارم که شامل ریزش موی ابرو اما توی ازمایشم نرمال بود و اصا دکترم چیزز نگفت نمیدونم تشخبص نداده یا مشکلی نداشتم الان با این وضعیت چیکار کنم؟ اگر بخاطر اضافه وزن شغل و ایندم از دست بدم خیلی به چشم خانوادم بد میاد که بخاطر وزن وجاقی ردم کردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ورزش اونقدراهم تاثیر نداره بنظرم برو دکتر تغذیه من الان یکسال دارم ورزش میکنم بقول خودت فقط یه کیلو کاهش داشتم بعضی وقتاهم افزایش ولی عزیزم نگران مصاحبه نباش اونقدرا روی قد و وزن گیر نمیدن

اگر کسی پزشک هست یا بلد ازمایش بخون من ازمایشم میزارم خدا خیرتون بده کمکم کنید از این منجلابی که گیر کردم در بیام روز وشبم پر از استرس ، نمیدونم نگران وزن وسلامیتم باشم نمیدونم نگدان کنکورم باشم همجی باهم

عزیزم ورزش اونقدراهم تاثیر نداره بنظرم برو دکتر تغذیه من الان یکسال دارم ورزش میکنم بقول خودت فقط یه ...

خیلی من یه بدبختی ندارم که هم قدم کوتاه هم وزنم زیاد بخدا وعده های من روی هم جمع کنی یک وعده بقیه هم نمیشه

شهرستان رندگی میکنم دکتر غدد خوب نداریم با کلی بوبختی وهزینه ازمایش دادم وسط سال ودرسم خانوادم کلی اذیت شدن اخرش دکترم نفهمید چمه ، با این وضعیت دکتر تغذبه هم کاری از دیتش بر نمیاو

خیلی من یه بدبختی ندارم که هم قدم کوتاه هم وزنم زیاد بخدا وعده های من روی هم جمع کنی یک وعده بقیه هم ...

نه عزیزم نگران نباش توی روی مصاحبت کار کن وقتی بهمن خیلی استعداد و مهارت داری نمیتونن بخاطر یه قد و وزن ردت کنن

امسال کنکور فرهنگیان میدی؟برای چه رشته ای؟منم میخوام فرهنگیان بدم موفق باشی

برو دکتر تغذیه بهش بگو برات امپول بده

امپولز که جدیدا اومده از خود هورمون بدنه و گیاهیه رو هورمون بدن تاثیر میذاره و اشتها رو کم میکنه

قبلش هم ازمایش هورمون و اینا میگیرن ازت بعد دکتر اگه دید اوکیه بهت میده یه دوره میزنی خیلییی تاثیر داره ایرانیش حدودا پک چهارتاییش ۱۰تومنه فکر کنم

زمستون امسال خدا نداشت...به آیندگان بگویید که در ورای ابر های این وطن در آسمان بالای سر قهرمانهای بی جان این خاک در زمستان ۴۰۴ هیچ خدایی پیدا نشد

من از بچگی علائم ففط موی زائد بودم بعد ۴یا۵ سال چاقی وریزش ابرو بهش اضافه شد من حس میکنم اگر دکترا تشخبص میدادن چم شاید الان به جای ۴تا قرص ۳تا میخوردم یا۲تا این همه اذیت نمیشدم ، تیرویید چیزی که باید تا اخر عمر بخوری البته اسپرونولاکتون هم همینه تا ولش کنی همجی برمیگرده💔حسرت زیبایب دوستام میخورم ، موهام پرپشت بود صورتم صاف وسفید الان همجیم داغون نمیدونم چه گناهی کردم که بجگیمم فدا شد