2777
2789

من پشت کنکوریم و اولین سالیه ک موندم و تا الان زیاد جالب نخوندم

کسی ک قصد داره جدی بخونه بیاد شروع کنیم

قطعا نمیشه با برنامه های مشابه پیش رفت بیشتر قصدم اینه ک ساعت بیداری و ساعت مطالعمونو اوکی کنیم و ببریم بالا

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی

حاجی فقط شروع کن میفهمم دلت میخواد با یکی همزمان بخونی ولی دیگه از فردا محکم شروع کن

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجی فقط شروع کن میفهمم دلت میخواد با یکی همزمان بخونی ولی دیگه از فردا محکم شروع کن

شروع کردم عزیزم ولی ساعت مطالعم جالب نیست میخوام استمرار داشته باشم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
شروع کردم عزیزم ولی ساعت مطالعم جالب نیست میخوام استمرار داشته باشم

مهم نیست

با خودت بگو من امروز باید اینارو بخونم و تست بزنم شاید ۵ ساعت طول کشید شایدم ۱۰ ساعت

از همون حداقلش شروع کن تا کم کم زیاد شه واقعا به ساعت مطالعه نیست به کیفیت مطالعه اس به تمرکز و دقت حین درس خوندن و گوشی چک نکردن

ببین حداقل و حداکثر خودت چقدره به اینکه باید ۱۰ ساعت بخونم یا ۱۲ ساعت دقت نکن

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بله ولی من هنوز حتی ۱۱ جمع نکردم میخوام برا کنکور ۴۰۶ اماده بشم

اشتباه سال قبل منو انجام نده هنوز وقت داری بخونی میتونی

مهم نیست با خودت بگو من امروز باید اینارو بخونم و تست بزنم شاید ۵ ساعت طول کشید شایدم ۱۰ ساعت از همو ...

مرسی عزیزم

خیلی راه امتحان کردم متاسفانه اهمال کارم