2777
2789
عنوان

خونه شیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 47 پست
عزیزم درسته حسودی نمیکنی اما مقایسه زندگیت با بقیه باعث دلسردی و کسلی خودت میشه کمتر لذت میبری اززند ...

خب منم دلم میخاد حداقل یسری چیزا وداشته باشم. که خداروشکر به هیچی شانس نیاوردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب منم دلم میخاد حداقل یسری چیزا وداشته باشم. که خداروشکر به هیچی شانس نیاوردم

میفهمم اکثریت قریب ب اتفاق همینن اما وضع جامعمون این شده ک میبینی همه اونی نیستن ک دلشون میخاد فقط میدون و نمیرسن ندارا ندار تر پول دارا داراتر

ببینم خوشملم اگه فکر میکنی پولدارای درست وحسابی مث اینای تو اینستا میمومن سخت در اشتباهی ادمای پولدا ...

اره‌یسریام اینجورین. دیدم اتفاقا ولی من خیلی دلم میخاس میتونستم خوشتیپ بگردم.

کسی پز نداده. یکی عکس خونه گذاشت هم خیلی خوشحال شدم هم خودمم دلم خواست  از سر شب همه چی دست به ...

ناراحت نباش آبجی درکت میکنم

منم وقتی عروس عمم اومد همه از قد و هیکل و پوستش تعریف میکردن حسی ک شما الان داری بهم دست داد حسودی نکردم اما دلم گرفت ک من اون قدو و پوست و پولو ندارم آخه دختره پولدار بود...خداروشکر میکنم سالمم و از قدو هیکلم راضی

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑

بی خیال باشه،همیشه ب این فک کن تو وقتی از یکی کمتری(از هر نظر)از یکی هم سرتری،مثلا من میگم پوستم سبزه ست،سفید نیس اما خوبه پر جوش و لکه نیست،یا خونه داشتم،بزرگترشو خریدم تازگیا،میگم ماشالا 90 متر،خوشبحال اونی ک بزرگتر داره،ولی اونی ک تو یه اتاقه چی،هر دو نیمه رو ببین همیشه تا راحت باشی

پیر شدن دقیقا از جایی شروع میشه که شب ها به جای رویاپردازی برای آینده،با خاطرات گذشته به خواب میری

عزیزم دایی مامانم خیلی پولداره یه کلفت نداره خونش با اینکه دکتر هست میگه دوس دارم کارامو خودم انجام بدم , تو حیاط پشت خونشون گوجه و خیار کاشته , طلا هم همیشه یه حلقه و گوشواره میزنه فقط , پس پولداری به اینکه چقدر لاکچری زندگی کنی نیست , پس هر جور هستی زندگی کن , البته زندگی اینا خیلی بد شروع شده😞

🍉🎄🎃
ناراحت نباش آبجی درکت میکنم منم وقتی عروس عمم اومد همه از قد و هیکل و پوستش تعریف میکردن حسی ک شما ...

منم میگم خداروشکر که سالمم ولی بابام همیشه میگه خدا بزرگه 

خدا میبینم 

خدا میبخشع

پس چرا خدا دل منو نمیبینه