2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 63 پست

سس مایونز منم از همینجا شنیدم

قشنگ کف سرش سس بزن بعد آخر شب بزنه تا فردا صبح، ،،حداقل این کارو ۴و ۵ باید انجام بدید بعد بره حمام شامپو ضد شپش بزنه،،،، بعد موهاش با سشوار خشک کن بعد هم موها دسته به دسته اتو کنید

پوش ها متکا و پتو را در معرض نور آفتاب بزارید

اگه همه اینارو راعایت کنید کامل از بین میره

قطره شپش معجزه بخر ،هم عطاری ها دارن هم دیجی کالا و باسلام و ترب و...

وقتی بزنی صبح روی بالشت همشون مرده آن و ریختن

به موهای خودتم بزن

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بخدا همه اینا به بهداشت برمیگرده بهداشتو رعایت کنید

چه حرفا مدرکتو از کجا گرفتی ؟ 🤣🤣خود متخصص ها میگن شپش نوعی انگله مثل کروناست انتقالیه یه چیزی نیست که ایجاد بشه بلکه سرایت میکنه

سوسک کش تارومار بهترین روش من هزاران راه رفتم هیچی نشد آخر مادرم سوسک کش تارو مار ازاین اسپری ها که رنگش قرمز یا نارنجی گرفت خالی کرد تو سرم کف حموم شد در شپش زودتر این کارو کن تا راحت بشه بچه منم بچه بودم خیلی اذیت شدم ،فقط حواست باشه سوسک باشه عکس روش حشره بدرد نمیخوره

بخدا همه اینا به بهداشت برمیگرده بهداشتو رعایت کنید

اصلا"اینطوری نیست،برای بعضیها شاید بشه اینو گفت،این بنده خدا اصلا"نمیدونه از کجا اومده،من خودم چند سال پیش مهمون اومد خونم موند وچند روز خوابیدن بعدش متوجش شدم دختر شون سرش شپش داشته بخدا فورا"سرم پر شد

ببین فقط و فقط حنا

یه شب تا صبح روی موهاتون باشه

موهارو کامل به حنا آغشته کن

موهارو بالا جمه کن

خوب پلاستیک بپیچ

بعدشم با یه شال یا روسری سر کن

فردا صبح برو حموم یدونه نمیمونه

هر نری که بهم درخواست دوستی بده مادرش زنده س

من شوهر بچه هام چهار ماه درگیر شپش بودیم،،،وقتی دخترم میخوابید با چراغ قوه آروم از سرش در میاوردم،اصلا تمومی نداشت همه راه ها امتحان کردم،شونه فلزی هم خریدم هر روز شونه میکردم رشک ها رو در میاوردم بازم از شرشون راحت نمیشدم ،دیگه نمیدونم الکل شامپو محلول همه چی امتحان کردم نرفت که نرفت تا اینکه یه قطره گیاهی مخصوص گرفتم طبق دستور پیش رفتم کاملا ناپدید شد اصلا نفهمیدم کجا رفت

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

باید هر روز با شونه مخصوص شپش شونه کنه و همه ی جونورا چه کوچیک چه بزرگ بریزه و همه رو یکی یکی بین دوتا ناخنای انگشت شصتت فشار بدی طوری که تخ تخ صدا بده و بترکن

به شوهرت بگو موهای سرشو هر روز بگرده هرکی رشک رو سرشه رو با احتیاط دونه به دونه از موهاش جدا کنه و بزار رو ستمال کاغذی ، نیاز به حوصله داره اینکار چون ممکنه ۵۰ تا دونه رشک باشه باید همه رو بکشید میدونم سخته ولی بهترین راهه چون از هر رشک ۳ ۴ تا شپش دنیا میاد این یعنی با کشیدن هر رشک تعداد زیادی شپش از دنیا اومدنشو جلوگیری میشه

اون دستمالم که رشکارو توش میچینید رو با احتیاط مچاله کنید بندازید رو

من با این روش سخت و خسته کننده نجات پیدا کردم

جمعه گذشته داروخانه شامپو پرمترین بهم داد ده دقیقه تو موهاش موند فکر کردم پاک شده امروز شوهرم 10/15 ...

ببین مادر شپشارو کشته باز اون رشکا تبدیل ب ی شپش بالغ شدن و تخم ریزی کردن

من تو بارداری گرفتم نمیتونسم شامپو مخصوص بذارم

موهام کوتاه کردم شب موخواب سس مایونز یا روغن زیتون میزدم ب سرم تا صبح ،ی پلاستیکممیذاشتم رو موهام

تو کل روزم یک ربع رو موهام سرکه و محلول جوش شیرین و اب میریختم اینا رشک پوک میکنه و اینک یکی باید رشکارو جدا کنه