2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 63 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جمعه گذشته داروخانه شامپو پرمترین بهم داد ده دقیقه تو موهاش موند فکر کردم پاک شده امروز شوهرم 10/15 ...

یه شامپو ضد سپس هست اسپری هم هست بگیر میری تو حموم میزنی بعد دو سه دقیقه میزاری بمونه بعد میشوی سرشو دیگه همه شپش ها میمیرن بعد بیا شونه بزن دیگه میریزه بیرون چندبار انجام بدی تموم

قطره کیمیا از باسلام سفارش بده بزن سرش بعد چند ساعت ببر حموم با شونه فلزی شونه کن یه بار نهایت دو بار انجام بدی از بین میرن

ما یه بار رفتیم مشهد شپش گرفتیم خودم مامانم آبجیام این کارو کردیم خوب شدیم

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

چه جوری بزنم و....

اره این قطره عالی بایه بارازبین میره

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

جمعه گذشته داروخانه شامپو پرمترین بهم داد ده دقیقه تو موهاش موند فکر کردم پاک شده امروز شوهرم 10/15 ...

شامپوهاي داروخانه بي فايدن

از اين قطره كف سر خودت و شوهرتم بزن

بي ضرر هم هست رو سر نوزاد هم ميشه زد

اصلا موهاشو کوتاه نکن عزیزم

شما برو دیجی کالا من تو داروخانه اطرافمون پیدا نکردم میزنی شانه شپش

شانه های فلزی پیدا کن دندونه داره فلزی پایینش گرد میشه اونو بگیر ببرش حموم نرم کننده بزن داخل حموم شونه کن موهاشو ی روز در میون خودش میره من هر وقت میرم شمال از دخترداییم میگیرم ولی اینجوری یه هفته ای میره از سرم

2790
2778
2791
2779
2792