2777
2789
عنوان

شپش سر

830 بازدید | 63 پست

سلام دوستان دخترم شش سالشه حدود 40/50 روز قبل متوجه شدم سرش شپش داره سس مایونز زدم روغن مالی کردم رنگ مو گذاشتم محلول شپش گرفتم . شامپو شپش گرفتم و... هیچ کدوم فایده نداشت خودم چشمام ضعیفه امروز شوهرم با شونه مخصوص سرشو شونه کرده باز 10/15 تا شپش توش بوده تازه خودمم گرفتم راهی روشی سراغ دارید که جواب بده بگین خسته شدم بخدا

اتو مو

هر روز

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخی عزیزم ببین هر روز باید شونه کنی تو یه فضای باز و اینکه لباساش و همرو بنداز لباسشویی بشوره بنداز جلو افتابی جایی یا اتو بکش که بمیرن قشنگ هر روز باید شونه کنی که تخم هاشو نابودن کنی وگرنه نمیرن

حیف دخترت کوچیکه یه درمان صد درصدی داره با رنگ مو کامل میمیره

یه روز خوب میاد..

برو داروخونه شامپو ضد سپس بگیر فقط اون جوابه دستورش نوشته خودش

جمعه گذشته داروخانه شامپو پرمترین بهم داد ده دقیقه تو موهاش موند فکر کردم پاک شده امروز شوهرم 10/15 تا دیده لای موهاش سر خودمم گرفته

اخی عزیزم ببین هر روز باید شونه کنی تو یه فضای باز و اینکه لباساش و همرو بنداز لباسشویی بشوره بنداز ...

اخه خودمم گرفتم رنگ مو هم برا خودم برا دخترمم قهوه ای ذاشتم ولی فایده نداشت

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز