2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 63 پست

شونه شپش بگیر دندونه ریزه دائم بکش تو سرش و اسفند بجوشون بذار رو سرش شامپو داروخونه هم حتما بزن کلللل وسایلم با اب داغ بشور میره قول میدم فقط سه روز زمان کامللل باید بذاری روزی چند بار شونه بکشی هی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم تقریبا ۹/۱۰ سالگی داشتم تمامنمای راه های مامانم طی کرد آخرش رفتیم عطاری آقاهه گفت جلوی نور خورشید،کمی با نفت کف سرش رو ماساژ بده و با شونه مخصوص اون شامپو هایی که میزنین با اون،شونه کن و رو سرش پلاستیک بکش و یکی دوساعت بمونه همون کارو کردیم و دیگه قطعی همش از بین رفت

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

همین شپشا تو عمق ریشه موها تخم گذاشتن

ک داخل پوست سره.. با شامپو و روش های سطحی از بین نمیره

یه راه درمانی بت میگم... ک رد خور نداره

شانه استیل لیندانیت رو تهیه کن.... و نفت

اول موها رو با برس معمولی شونه کن کامل... بعد بصورت عمیق نیم ساعت تمام سر رو شونه بکش... این شونه تمام شپشا و یه سری از تخم ها رو درمیاره.. پارچه سفید بنداز زیر موهات.. ک همه رو ببینی و بکشی

بعد تمام ریشه موها رو نفت اسپری کن یا با پنبه... فقط حواست باشه نفت نره تو چشما

چون بدنه تخم ها یه پوشش روغنی داره.. فقط با نفت پوچ میشن

یه ربع ک نفت رو ریشه ها موند.. موهارو کامل بشور

و فقط هر روز.. روزی نیم ساعت کامل و عمیق شونه لیندانیت بکش

کامل نابود میشن... معمولا بعد از یک هفته پاک پاکه

زندگیتون پر از عشق
نفت چه جور زدی گلم ؟

ببین من بهت نمیگم که ضرر و اینا نداره

این روش یکم خطرناکتره بالاخره نسبت به داروهای داروخونه از لحاظ تنفس یا حساسیت و اینا

ولی خب بگم که سس و روغن زیتون و فلان همچیو امتحان کردیم هیچکدوم نشد

از پمپ بتزین نصف بطری کوچیک نفت پر کردیم .تو حموم یه کف دست مامانم ریخت مالید سرش خوب ماساژ داد با نفت. یه چن باری این کارو کرد.

با نایلون موهاشو بست که خفه شن شپشا

بعد یه ربع ۲۰ دیقه اینا باز کرد آب کشی و شامپو مو زد

دیگه نموم شد حتی تخماشم از بین زفته بودن

ولی خب دوباره میگم این روش امن نیس زیاد بالاخره ماده شیمیاییه تو چشمش اینا بره داستان میشه

هیچکدوم ایناا فایده نداره.بیا من یه روش یادت بدم اتو مو رو بذار روی داغترین درجه و مو رو از ریشه تا پایین اتو بزن دوروز پشت هم اینکار بکن بعد شونه بزن همه ازببین میره اخرشم دعا بجون من بکن نه موی کوتاه میشه نه هیچی

عزیزم اول از همه سرکه ی سفید ب تمام موهاش اسپری کن کیسه بکش بزار یکساعت بمونه

بعد تمام موهاش و سس مایونز بزن طوری که سفید شه کیسه بکش بزار حداقل دو ساعت بمونه

بعد ببرش حمام اول شامپو معمولی بزن بعد شامپو مخصوص شپش ده دقیقه کفش باید رو مو بمونه بعد با شونه ی خود شامپو موهاش و شونه کن

بعد حمام موهاش و سشوار داغ بکش و با همون شونه مخصوص شپش شونه کن

تمام روبالشی ها و لباس و ملحفه و پتو و حوله رو با اب داغ تو ماشین بشور

خیالت راحت شپش از بین میره

فقط خودتم باید مراحل بالا رو انجام بدی

🌧دریای بزرگ دور یا گودال کوچک آب ، فرقی نمیکند زلال که باشی، آسمان در توست...

بخدا همه اینا به بهداشت برمیگرده بهداشتو رعایت کنید

اصلا اینجوری نگو

هیچکسی اندازه ی من وسواسی نیست

بهترین شامپو، ماسک مو و روغن هارو برای موهام میخرم

مدام دوش میگیرم

انقدر به بهداشتم اهمیت میدم

ولی خاله م اینا رفته بودن یه روستای دور افتاده

متاسفانه مبتلا شده بودن

منم خونه شون بودم منم مبتلا شدم

موهامم پرپشت تا پایین باسنم

ببین خون گریه میکردماااااا

هر نری که بهم درخواست دوستی بده مادرش زنده س

من دختر کلاس دومم از همکلاسی هایش گرفت .حالا دختر بزرگم کلاس پنجم. .خودمم بودم .موهامون بلند تا کمر .دیگه از ترس اینکه کوتاه کنم .فوری بلند شدیم رفتیم این کالا پزشکی ها که کف سر رو معاینه میکنن برای شپش.اون گفت تازه افتاده توی موهاتون .یه قوطی روغن بادام تلخ داد .با شونه شپش .گفت موهارو با این روغن چرب کن از ریشه از کف سر .بعد سلفون بکش .فردا صبح شونه شپش بکش .بعدمحمام .تا سه روز گفت تکرار کن .من از ترس تا اون روغن بادام بود ده روز شد فکر کنم هر روز کشیدم .همون بود دیگه شپش ندبدم

نیازی ب کوتاهی مو هم نیست

فقط مراحل بالا رو انجام بده

ب هیچ عنوان نفت و حشره کش استفاده نکن باعث مسمومیت و مرگ میشه

سشوار نداشتی کل موها رو از ریشه تا ساقه اتو داغ بزن خیلی دقت کن تمام موها رو اتو کنی با دقت

🌧دریای بزرگ دور یا گودال کوچک آب ، فرقی نمیکند زلال که باشی، آسمان در توست...

سس مایونز تو مرحله اول خوبه بعد تو حموم با نرم کنند زیاد شونه کن

بیرون از حموم سشوار اگه موهاش فر حتما اتو مو که راحت بتونی چک کنی

حالا لایه به لایه باید تخم و دربیاری

یعنی اگه یدونه هم تخم بمونه روز از نو روزی از نو

کاربری ۱۰ سالم پرید😒 از سال ۹۲ اینجام چه چیزهایی که ندیدم و نخوندم 😅از مرغ نمکی و کیک فنجانی بگیر تاااا غلام نصاب😅😅یه مدت سایت همه کیک و مرغ نمکی درست میکردن از حق نگذریم خودمم درست کردم🫡😒🤣🤣
نیازی ب کوتاهی مو هم نیست فقط مراحل بالا رو انجام بدهب هیچ عنوان نفت و حشره کش استفاده نکن باعث مسمو ...

این عالیترین روشه اتو داغ موی تا باسن رو بدون ذره ای کوتاهیبه این روش شپشاشو ازبین بردم