2777
2789
عنوان

مترجمی

66 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها خوبین

بچهها من علاقه به زبان خارجه دارم دوست دارم تدریس کنم از دوسه جا پرسیدم گفتن مترجمی بخونم اماسخته شرایط دانشگاههای کتابهاش یکی مثل کتابه عربی خارجه نه عربی

زبانم زیاد قویی نیست دانشگاهپیام نور یا برای مترجمی باید سطح زبان در چه حدی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اگه میخوای توی دانشگاه چ مترجمی بخونی چ آموزش و ادبیات، زبانت باید درحد متوسط باشه حداقل B2من خو ...

اره شنیدم سخته

ولی اگر در حد B2باشم چیزی سر کلاس متوجه میشم یا سرکلاس ها؟؟

سلام امیدوارم حالت خوب باشه، منم عاشق رشته زبان انگلیسی هستم اما خب از شانس بدم دانشگاه شهرمون رشته مترجمی زبان رو نداشت و نتونستم برم از طرفی دلم میخواست صرفا برای اینکه علاقمو دنبال کرده باشم برم سراغش نه برای بازار کارش ( بازار کارش اگر دوست داری معلم یا استاد بشی خوبه حتی اگر خیلی پیگیرش بشی تا مقطع های دکترا بخونی شاید توی فرودگاه یا دادگستری ها هم بگیرنت ولی واقعا به شانسه اون هم تضمینی نیست) اگر از ته دلت دوستش داری نگران نباش هیچوقت دیر نیست واسه شروع زبان اتفاقا وقتی سعی میکنی یادش بگیری میفهمی که میتونی فیلم ها یا یه سری مقاله های خارجی رو چه راحت بخونی خیلی حس خوبی داره، از الان سعی کن دربارش تحقیق کنی که انتظاراتت بالا نباشه چون دانشگاه 30 درصد چیزی که فکر میکنی رو بهت یاد میده و بهتره خودت خود آموز بشینی ترجمه کنی کلمه هارو یاد بگیری، در کل میخوام بگم منم مثل تو عاشق زبان بودم ولی با این وضعیت شغلی نمیدونم حرف کیو باور کنم حرف کیو باور نکنم چون واقعا هیچ تضمینی توی هیچی نیست و اگر براش تلاش کنی به نتیجه میرسی.

گیمر ☾⋆ 🎮✩°。 ویب، کسی که دنبال خوشگذرونی و آرامشه و خوشحال از اینکه علاقه هاشو داخل این دنیا پیدا کرده ≽^•⩊•^≼

اره متوجه میشیاما تمام کتاب ها انگلیسیه و ارائه ایی هم که میدی باید به انگلیسی باشه

ببخشی نمیدونید چه کتابی برای دامنه لغت گسترش بدم خوبه یا کتاب گرامری

کتاب شهاب اناری جلد ۱و۲ شو تهیه کردم کتاب ۴۰۰۰لغت ضروری اونم داره اگر کتابی می دونید خوبه راهنمایم کنید

ببخشی نمیدونید چه کتابی برای دامنه لغت گسترش بدم خوبه یا کتاب گرامری کتاب شهاب اناری جلد ۱و۲ شو تهیه ...

من خودم کتاب Oxford word skills دارم

خیلی کمکم کرد

اما اگه واسه کنکور بخوای کتابای شهاب اناری فوق العاده اس

من خودم کتاب Oxford word skills دارمخیلی کمکم کرداما اگه واسه کنکور بخوای کتابای شهاب اناری فوق العا ...

نه کنکور نمیدم گفتم اگر بشه با سوابق برم دانشگاه پیام نور این کتاب برای لغت خوبه یا برای گرامر ؟؟

نه کنکور نمیدم گفتم اگر بشه با سوابق برم دانشگاه پیام نور این کتاب برای لغت خوبه یا برای گرامر ؟؟

بیشتر برای لغته اما گرامر هم داره

۳ سطحه اگه همش و بتونی بخونی خیلی خوبه