2777
2789
عنوان

از رابطه با شوهرم سرد شدم بخاطر اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 65 پست

یادت باشه تو زندگی هر اتفاق خوب و بدی ممکنه پیش بیاد و اون موقع هست که باید هوای طرف مقابلمون رو داشته باشیم مادرم سه سال تمام پوشک پدر خدابیامرزم رو عوض میکرد و حمامش میداد ...زندگی مشترک یعنی همین عزیزم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من از روز اول حتی عروسیمون مو نداشت، حالا من کله شو یه جور دیگه دوست دارم،گاهی بوسش میکنم،ولی خ ...

عزیزم تصورت کردم موقع بوسه از کله😃خدا حفظتون کنه براهم..بنظرم کچلی هیچ اشکالی نداره

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
وقتی میخواد لب بگیره خیلی کوتاه تمومش کنمنم کلا از لب و بوس خوشم نمیاد خیلی اینو شوهرمم متوجه شده چو ...

اما من قبلا دوست داشتم و حتی اینجوری تحریک میشدم ولی الان نه

میتونی وقتی حالت بهم خوردبگی دهنت بومیده. این بهترازاینه که بگی ازدندون مصنوعیت حالم بهم میخوره

اخه خودش میدونه دهنش بو نمیده چون میگم خیلی رعایت میکنه و هیچوقت حتی اون زمان ک دندون خراب داشت دهنش بو نمیداد

یادت باشه تو زندگی هر اتفاق خوب و بدی ممکنه پیش بیاد و اون موقع هست که باید هوای طرف مقابلمون رو داش ...

خدا رحمت کنه پدرتونو..چی بگم والا منم خیلی تو زندگی باهمسرم همرام ولی این مورد نمیدونم چرا اینقد روم تاثیر گذاشت

اخه خودش میدونه دهنش بو نمیده چون میگم خیلی رعایت میکنه و هیچوقت حتی اون زمان ک دندون خراب داشت دهنش ...

کسی که دهنش بومیده خودش زیادخبرنداره. توهم بگو یکم بومیده خودت نمیدونی 😅 طفلکی شوهرت😅

کسی که دهنش بومیده خودش زیادخبرنداره. توهم بگو یکم بومیده خودت نمیدونی 😅 طفلکی شوهرت😅

نمیدونم اگه اینجوری بگم بنظرم بفهمه چون میدونه من دندون مصنوعی بدم میاد حتی اوایل که میخواست بذاره باش شرط گذاشتم جوری باشه که هیچوقت جلوی من درشون نیاره و من نبینم احساس میکنم اینجوری بگم می فهمه بخاطر دندون هاش هست اونوقت ناراحت بشه

من از لب گرفتن بدم میاد حالا چه واجبی هست لب بگیری ... مگه اندام جنسیش رو عوض کردن که ناراحتی؟

اخه نمیشه که همون اول بری سراغ اصل کاری...اینجوری که آدم تحریک نمیشه و اصلا احساس خوبی نخواهد داشت