2777
2789

همسرم ژنتیکی جنس دندون خوبی ندارن یعنی یک نفر نیست تو فامیلشون ک دندون های سالمی داشته باشه

اینم یکی یکی دندون هاش خراب شدن خیلی هم این چندساله هزینه عصبی کشی و پر کردن میکرد ولی خوب خود بخود می شکستن و خراب میشدن باز....خلاصه دیگه چندماهی هست مجبور شد خرابا رو بکشه و دندون مصنوعی بذاره نگید چرا ایمپلنت نکرد چون همه هزینه اشو نداشتیم هم لثه اش تحلیل رفت و دکترم گفت معلوم نیست به ایمپلنت جواب بده

دیگه بااینکه خیلی مخالف بودم ولی ناچارا دندون مصنوعی گذاشت

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه موقع رابطه با دندونش چیکار میکنه که در حالت طبیعی انجام نمیداده؟؟

بیشتر تلقین ذهنت هست

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣