2777
2789
عنوان

از رابطه با شوهرم سرد شدم بخاطر اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 65 پست
توازمنم حساسی. شوهرم من دندونهای ردیف پایین کلامصنوعی کرده یه ساله. من اصلا یادم رفته دندوناش مصنوعی ...

یعنی به اون لثه مصنوعی فکر نمیکنی؟؟من به شوهرم نگفتم ولی به بهونه های مختلف از رابطه فرار میکنم

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
بااینکه هیچوقت جلوی من درشون نیاورد و حتی شباهم طفلک تو دهنشه و موقع مسواک زدن هم میره تو دسشویی ک م ...

گناه داره که درکش کن

دیت خودش نبست بنده خدا

حالا یکی میبینی با اعتیاد و الکل دندوناشو از دست میده اونو حق داره ادم که سرد بشه ولی این بخاطر مشکل دندونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو همین اون میاد عمیقش کنه و من حالم بد میشه برای همین ترجیح میدم اصلا از رابطه دوری کنم تا اون متوج ...

خب به دندون میرسه دیگه،چندشی نداره که

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
خو همین اون میاد عمیقش کنه و من حالم بد میشه برای همین ترجیح میدم اصلا از رابطه دوری کنم تا اون متوج ...

آهان خب پس بیین خودت هدایتش کن به یه سمت دیگه مثلا گردن بعد خیلی واکنش مثبت از خودت نشون بده که بفهمه از این منطقه بیشتر داری لذت میبری و دیگه فقط بره سراغ اون قسمت

آخرشم بهش بگو وقتی فلان کارو کردی رفتم تو اوج و خیلی دوس داشتم و از این به بعد فقط همینجوری بکن برام

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

گناه داره که درکش کندیت خودش نبست بنده خداحالا یکی میبینی با اعتیاد و الکل دندوناشو از دست میده اونو ...

اره بخدا اصلا تو عمدش یکبار لب به سیگارم نزده ولی خوب چیکار کنم نمیتونم تحریک بشم بخدا دلمم نمیخاد اصلا بفهمه چون میدونم دلش می شکنه درکشم میکنم ولی دست خودم نیست

چرا دوستش دارم نمیتونم اینجا واضح توضیح میدممثلا میخوام تو رابطه همو ببوسیم من حالم بد میشه نمیدونم ...

اخه چرا حالت بد میشه عزیزم

به بهداشتش که رسیدگی میکنه اینا وسوسه های شیطانه که از شوهرت دور بشی

یعنی به اون لثه مصنوعی فکر نمیکنی؟؟من به شوهرم نگفتم ولی به بهونه های مختلف از رابطه فرار میکنم

میگم دیگه یادم رفته. توهم فکرنکن به لثه ش😵💫

من خودم چندشم میشه ازدندون مصنوعی اگه توی دست ببینم ولی توی دهن نه. طرف بایدچندشش بشه که دندون مصنوعی توی دهنشه چرامن بایدچندشم بشه😅

آهان خب پس بیین خودت هدایتش کن به یه سمت دیگه مثلا گردن بعد خیلی واکنش مثبت از خودت نشون بده که بفهم ...

اره همینکارو میکنم ولی معمولا طبق عادت گذشته اصرار داره رو بوسه

میگم دیگه یادم رفته. توهم فکرنکن به لثه ش😵💫 من خودم چندشم میشه ازدندون مصنوعی اگه توی دست ببینم ول ...

چه میدونم دیوونم شاید چون دو،سه ماهه

ممکنه عادت کنم؟

اخه چرا حالت بد میشه عزیزمبه بهداشتش که رسیدگی میکنه اینا وسوسه های شیطانه که از شوهرت دور بشی

اصلا اینقد سرد شدم که توی این چندوقت اخیر دو،سه بار بیشتر رابطه نداشتیم

اره بخدا اصلا تو عمدش یکبار لب به سیگارم نزده ولی خوب چیکار کنم نمیتونم تحریک بشم بخدا دلمم نمیخاد ا ...

وقتی میخواد لب بگیره خیلی کوتاه تمومش کن

منم کلا از لب و بوس خوشم نمیاد خیلی اینو شوهرمم متوجه شده چون زود خودمو از اول کنار کشیدم

ببخشید رک گفتم

میتونی وقتی حالت بهم خوردبگی دهنت بومیده. این بهترازاینه که بگی ازدندون مصنوعیت حالم بهم میخوره

اره همینکارو میکنم ولی معمولا طبق عادت گذشته اصرار داره رو بوسه

زمان میبره ولی درست میشه

الان از شما سردی دیده ولی یه واکنش مثبت ببینه ترغیب میشه بیشتر تکرارش کنه

ایشاالا که همه چییز اونجور که میخواید پیش بره

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣