2777
2789
عنوان

همسرم بچه می بینه آن چنان ذوق میکنه حد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 69 پست
اره منم همسرم عاشق بچه هاس با این تفاوت ک خودش دونوه هم داره😂

آخی خدا حفظشون کنه😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

آبرو آدمو میبرن شدن همبازی بچه ها😂

اره بخدا،بمن هم همه میگفتن اینهمه بچه دوس داره خب بیار یدونه

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره شوهر من بچهای مردمو دوس داره ب خودش ک میرسه میگه فعلا زوده 🤣🤣🤣🤣

😂😂منم گفتم بچه فقط واسه یه تایم خوبه که باهاش بازی کنه کلی سختی داره

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

من مجردم اگر هم ازدواج کنم اصلاااااا بچه نمیخوام چون حوصله اون همه مسولیت و سختیشو ندارم ولی از بچه ...

دقیقا حالا من دوتا بچه دارم اگر به بچه فامیل محبتی کردم مادرشوهرم با کنایه میگه تو که بچه دوست داری یکی دیگه بیار .انگار چیپس سر کوچه هست هروقت دلت کشید یکی بزایی .فقط میخوان دخالتهای زندگی رو یجوری بهت تحمیل کنند

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

شوهر من کلا بچه نمیخواد

آقایون یا خیلی دوس دارن یا اصلا دوست ندارن حد وسط ندارن😂😂😂

هشت سال به پاش موندی؟ چن وقته ازدواج کردینننن؟ چه قدر ذوق کردم امیدوارم کلی روز خوب باهم دیگه داشته ...

یک سال و دوماه و هفت روز عزیزم😍خیلی بالا و پایین داشتیم تا بهم رسیدیم یهو به خودمون اومدیم دیدیم داریم از خانواده هایی میگذریم که جونمون بهشون وصل بود که خدا رو شکر درست شد

زیاد جدی نگیرشوهر منم یه جوری ذوق مرگ میشد برای بچه مردممن بچه اوردم اصلا کمکم نکرد خدا ازش نگذره

آخی عزیزم چه بی مسوولیت

دقیقا حالا من دوتا بچه دارم اگر به بچه فامیل محبتی کردم مادرشوهرم با کنایه میگه تو که بچه دوست داری ...

حالا من پسرم ۲۰سالشه دانشجویه دخترم کلاس نهمه ۱۵سالشه تا یه بچه رو بغل می کنم بهم میگن خوب یکی دیگه بیار بچه خیلی خوبه

icon icon icon

یک سال و دوماه و هفت روز عزیزم😍خیلی بالا و پایین داشتیم تا بهم رسیدیم یهو به خودمون اومدیم دیدیم دا ...

امیدوارم بهترینا اتفاق بیوفتن

شوهرت مثل.روزای اولته؟ همونقدر عاشق پیشه؟

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿 بعضی وقتام آرزو میکنی ای کاش در زمانی دیگر با ملتی دیگر با جسمی دیگر در مکانی دیگر می زیستی-