رفتیم خونه یکی از اقوام تمام مدت اصلا با کسی کار نداشت بچشون رو گرفت فقط با اون بازی میکردم یک سال و نیمش بود فامیلمون گفت انقدر بچه دوست داره چرا خودتون بچه دار نمیشین شوهرم برگشت گفت من که از خدامه منم الان پرسیدم اون روزی جدی گفتی گفت آره ولی به وقتش الان فقط خودمونو عشقه گفتم خب میریم خونه کسی کم غرق بچه هاشون شو خواهشا تا کسی نگه شوهر های شمام برا بچه مردم ذوق میکنن😂
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من مجردم اگر هم ازدواج کنم اصلاااااا بچه نمیخوام چون حوصله اون همه مسولیت و سختیشو ندارم ولی از بچه های زیر یک سال بشدت خوشم میاد و همش دوست دارم بغل کنم و بچلونم😄 ولی از ترس اینکه بقیه فکر کنن حسرت ازدواج و بچه دارم خودمو کنترل میکنم. بنظر خودم هیچ ربطی نداره ولی متاسفانه دید مردم فرق داره فکر میکنن حسرت به دل موندی😐
امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
گول شوهرتو نخور شوهر منم اینطور بود بعد الان هیج محلی به بچه های خودش نمیده .البته بخاطر استرس زندگی ...
این برا بچه میمیره چه بچه خودش باشه چه نباشه تومهمونی هی مادرش گفت بچه رو بده روش نمیشد بگه میخوام شیر بهش بدم منم رفتم دم گوشش اون موقع بچه رو داد😂😂😂😂
منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️