2777
2789
عنوان

همسرم بچه می بینه آن چنان ذوق میکنه حد نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 69 پست
نه درحدمعمول بابچه ها گرم میگیره چون بچه هامیان سمتش ولی اونجوری ذوق کنه نه

این بچه رو بغل میگیره میبره تا آخرین لحظه ول نمیکنه حالا همه بچه هام باهاش خوبن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم اگر هم ازدواج کنم اصلاااااا بچه نمیخوام چون حوصله اون همه مسولیت و سختیشو ندارم ولی از بچه های زیر یک سال بشدت خوشم میاد و همش دوست دارم بغل کنم و بچلونم😄 ولی از ترس اینکه بقیه فکر کنن حسرت ازدواج و بچه دارم خودمو کنترل میکنم. بنظر خودم هیچ ربطی نداره ولی متاسفانه دید مردم فرق داره فکر میکنن حسرت به دل موندی😐

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
این بچه رو بغل میگیره میبره تا آخرین لحظه ول نمیکنه حالا همه بچه هام باهاش خوبن

بچه ها جذب همسرمنم میشن چون هم کلا چهره مهربونی داره هم ارومه بچه ها دوسش دارن اما همسرم زیاد خودش سمتشون نمیره ولی بیان سمتش گرم میگیره بااینک حوصله نداره😂

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛

گول شوهرتو نخور شوهر منم اینطور بود بعد الان هیج محلی به بچه های خودش نمیده .البته بخاطر استرس زندگی ...

این برا بچه میمیره چه بچه خودش باشه چه نباشه تومهمونی هی مادرش گفت بچه رو بده روش نمیشد بگه میخوام شیر بهش بدم منم رفتم دم گوشش اون موقع بچه رو داد😂😂😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️