2777
2789
شرتوییی که نمیفهمی اسلام موتوربرای زن آزادنکرده پاگذاشتین رو اسلام چراتموم نمیشین شماهاااا

خنده دار ترین حرفی که توی عمرم شنیدم..اسلام کجا گفتع موتور سواری برای زن ایراد داره کحای قران اومده؟مگه اون زمان موتور بوده که راجع بهش سوره اومده؟؟لطفن بهم نسونی بده از قران یا هرکدام از کتوب اسمانی کع گفته موتور سواری برای زن حرامه؟؟

یکم کتاب بخون دانشت رو بالا ببر گمراه هستی ناجور..امثال تو مردم رو از دین زده میکنن...موتور سواری از نظر شرعی هیچ مشکلی نداره فقط تاحالا عرف اجازه نمیداده چون خانم موتور سوار نداشتیم..ولی الان چند ساله که عرف و جامعه هم اینو پذیرفته ....الکی افکار سمی و غلت خودتون رو پای ائمه و خدا و قران نزارید لطفن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنده دار ترین حرفی که توی عمرم شنیدم..اسلام کجا گفتع موتور سواری برای زن ایراد داره کحای قران اومده؟ ...

واااای تودیگه چقدربیسوادی نمیدونی قران معجزه خداست وهرچی توش اومده جوریه که به درد هرزمانی میخوره اصلا مغزتون بیشترازاین نمیکشه

خب که چی کشور مسلمون رو به گندوشیدین

اه چقدر فاز منفی یک موتور چادری هم سوار میشن چقدر انرژی منفی میدی تو میری بهشت حالا تو مریم مقدسی بقیه نه جمع کنید دیگمدام توهین بهم دیگمیکنید انگار فقط شما ها ادم هستید جامعه بخاطر یک موتور رو به خرابیه مشکل ریشه

خنده دار ترین حرفی که توی عمرم شنیدم..اسلام کجا گفتع موتور سواری برای زن ایراد داره کحای قران اومده؟ ...

عزیزم ایشون اخباری هستن و این چیزا مهم نیست

فقط تفسیر قرآن برای این دسته پفیوزان مهمه نه آیه قرآن

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.

واااای تودیگه چقدربیسوادی نمیدونی قران معجزه خداست وهرچی توش اومده جوریه که به درد هرزمانی میخوره اص ...

خب دارم میگم کدوم ایه از قران در مورد موتور حرف زده..تو رو خدا بگو میخام بدونم فقط...اگه زنی هستی باید بری قدان رو بگردی و یا از چندتا مدجع بپرسی بگو ایا موتور سواری کردن خانمها رو اسلام منع کرده...من بخاطر خودت میکم از گمراهی در بیایی..قران اصلن اینطور حرفی نزده و هیچ اشکال شرعی ندارا موتور سواری خانمها.

عزیزم ایشون اخباری هستن و این چیزا مهم نیستفقط تفسیر قرآن برای این دسته پفیوزان مهمه نه آیه قرآن

واقعن یه سری خانمهای به ظاهر مذهبی گمراه که نمیدونن حتی چی خدا گفته...حال ادمو بهم میزنن از کم خردی و کم فکری و نادانیشون..

چه راحت از سادگی ملت سواستفاده میکنین که به جون هم بیفتن

تو به فکر کشور یه..ودی نشین خودت باش

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اگر مرد راننده موتور باشه و تو سرما و گرما بچه شیرخواره و زنش پشت سرش سوار بشن حلال حلاله

خانمم راننده باشه حلاله..هیچ مشکلی نداره به والله خدا منع نکرده و اشکال شرعی نداره.فقط در سطح جامعه و عرف منع شده بود نه اسلام و خدا.

وای حالم بهم میخوره از امثال شما

دستتونو از حلق مردم بردارین با این شر و ورا

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
واااای تودیگه چقدربیسوادی نمیدونی قران معجزه خداست وهرچی توش اومده جوریه که به درد هرزمانی میخوره اص ...

آخه ناقص الخلقه

چی چرت و پرت میگی ناموسا

کجا اشاره به موتور سواری شده؟

من بهت گفتم بیا مناظره فرار کردی

نحن الشیعه علی ابن ابیطالب.