2777
2789
😂😂چیه کم اوردی...الان کلن موضوع حرفات عوض شد..من کاری با پوشش ادما ندارم..بحث حلال و خرام بود که ت ...

چون تو قرآن گفته تیراندازی وسوارکاری یاد بگیرین پس حتماخانمها باید موتور سواری کنن؟همینقدررسطحی نگر،پس کلی آیات در مورد وجود جنگ و جهاد داریم پس بیا برو بجنگ،واقعا خطاب قرآن امثال شمایید که چرا از دستورات دین پاره ای را گرفته و پاره ای را انگار میکنید البته امثال تو همون اسم کاربریت نشونه عمق وجودیته

چون تو قرآن گفته تیراندازی وسوارکاری یاد بگیرین پس حتماخانمها باید موتور سواری کنن؟همینقدررسطحی نگ ...

خدای من ختم کلام بود حرفات مهر زدی بر کج فهمیدت..خدایی من دیگه باتو حرفی ندارم خیلی درب و داغانی خدا بهت ارامش بده الهی امین...فقط حواست باشه شوهرت با دیدن خانمهایی که غذا میخورن راه میرن..حرف میزنن تحریک نشه انشالله بزودی اینا هم حرام میشن راحت میشی دیگه..زندگیت اروم میشه😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی پرتی

آخی عزیزم رفتم تاپیکت در مورد اینکه تو خونه مادر شوهرت زندگی میکردی و جاریت که جلو شوهرت به بچش شیر میداد دیدم، خب از یه آدم بدبخت و آواره مثل تو که انتظار نمیره سواد درست و حسابی و روح و روان سالم داشته باشی! این حقارت و عقده ای که داری کاملا عادیه

آخی عزیزم رفتم تاپیکت در مورد اینکه تو خونه مادر شوهرت زندگی میکردی و جاریت که جلو شوهرت به بچش شیر ...

و توهم شخصیت واصالتت از طرزصحبت کردنت معلومه،این خانوم نجابتش بهش اجازه نداد جوابی ک حقته بهت بده ولی مطمئن باش خدا جوابتو میده

شایدم خدا جواب این خانوم و امثالشو داده که انقد حقیر و بدبختین؟!🙃

مشکلات مادی و دنیوی حقارت وبدبختی نیس بدبخت اونیه که اینقدر حقیره که توگذشته یکی میگرده تا یه نقطه ضعف بر علیهش پیدا کنه وبه درد بقیه میخنده

مشکلات مادی و دنیوی حقارت وبدبختی نیس بدبخت اونیه که اینقدر حقیره که توگذشته یکی میگرده تا یه نقطه ض ...

خب وقتی تحمل شنیدن این حرفارو ندارین بیخود میکنین میفتین به جون دخترایه زیبا و خودکفا و پاچه گیری میکنین!

خب وقتی تحمل شنیدن این حرفارو ندارین بیخود میکنین میفتین به جون دخترایه زیبا و خودکفا و پاچه گیری می ...

برو بابا خدا شفات بده، دخترای زیبا وخودکفا،هههه انگار همه مردم گدان وزشت ولی حرف زدنت بیشتر نشونه خامی وندید بدیدیه تا خودکفا بودن و زیبایی حالا اگه بگم که دختر من شغلش چیه مطمینم خفه خون میگیری از زیبایی هم که خدا خودش میدونه ولی بهش یاد دادم انسان باشه وحدوحدود رو رعایت کنه در ضمن پاچه گیری معلومه که به کی میاد با این طرز صحبت

برو بابا خدا شفات بده، دخترای زیبا وخودکفا،هههه انگار همه مردم گدان وزشت ولی حرف زدنت بیشتر نشونه خ ...

آفرین، پس نیازی به این همه عقده نیست حالا خودت خفه خون بگیر اگه تحمل شنیدن جواب زر زر کردناتو نداری